Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Beți mangă, s-au urcat pe rând la volan. Acum au dosar penal

betiDoi tineri, beți mangă, s-au urcat pe rând la volan. Ghinionul lor a constat în faptul că au fost prinși de polițiști iar acum au dosar penal. 

În data de 27.02.2017 la ora 22.10, polițiștii din  Ardud acționând în comun cu cei din cadrul Sectiei Rurale Beltiug au identificat pe raza localitati Baba Novac, un bărbat de 29 de ani din Ardud, în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența alcoolului și nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Testarea alcoolscop a relevat pentru acesta o concentrație alcoolică de  0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Extinzând verificările, polițiștii au reușit administrarea probatoriului și față un alt tânăr de 28 de ani din Ardud, pentru care  s-a stabilit că anterior a condus și el autoturismul în cauză, din Ardud până în Baba Novac. Întrucât și acesta se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație alcoolică de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, celor doi li s-au întocmit dosare penale pentru infracțiuni comise la regimul siguranței pe drumurile publice.

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Vorba-vorbei”Fraţi şi la bine şi la greu”. Lăsând gluma la o parte, mă îngrijorează inconştienţa persoanelor în cauză, amândoi băuţi, dar noroc că nu s-a întâmplat nimic şi bravo poliţiştilor care ne-au scăpat de ei pentru o perioadă. Pentru cei în cauză, dar şi pentru alţii cu asemenea metehne, rog să se abţină în a ne pune viaţa în pericol deoarece avem numai una şi pentru noi e preţioasă nefiind dispuşi să o dăm pentru “un şpriţ”. Da, sunt convins că nici ei de aceea le doresc să treacă cu bine peste această încercare, cu învăţămintele de rigoare, ca împreună să putem şofa în siguranţă şi de plăcere pe şoselele patriei.Drum bun şi”Mă închin”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.