Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Carrefour vine la Satu Mare. Magazinul trebuie doar rebranduit

carrefourRetailerul francez Carrefour vine, în acest an, la Satu Mare. Magazinul va fi deschis în locul supermarket-ului Billa.

De fapt, până la sfârșitul acestui an ar urma ca toate magazinele Billa să fie rebranduite. Retailerul francez Carrefour, care a cumpărat lanțul de magazine, a început deja procesul de schimbare. Cu singuranță, la un moment dat va rebranduit și actualul magazin Billa din Satu Mare. Primul magazin care își va schimba numele, începând de luna viitoare, este cel din mall-ul Liberty Center București, din Sectorul 5.

Preluarea lanțului Billa de către Carrefour de la grupul german REWE a costat peste 90 de milioane de euro și a avut loc la finele anului 2015. Billa România a avut afaceri de peste 300 de milioane de euro în 2015.

Carrefour are în această perioadă și câteva anunțuri de angajare pentru mai multe centre din țară. De exemplu, la unul dintre magazine se caută lucrători comerciali, dar și bucătari, cofetari, pizzer sau preparatori de carne.

Carrefour caută angajați pe aceste posturi cu studii medii, „abilități de prezentare și oriebtare către client simț de răspundere și seriozitate, spirit comercial și de echipă, flexibilitate și disponabilitate la efort fizic”.

sursa: greatnews.ro

Un comentariu

  1. Ciprian Răspunde

    Buna ziua! As vrea sa lucrez la magazinul vostru! Am 23 ani,asta este nr meu de tel:0752850761

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.