Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

Dezvăluire: Mai multe curse Wizz Air spre Londra. Șanse spre Paris

avion-wizz-airUn consilier județean dezvăluie care ar putea fi următoarea destinație a companiei Wizz Air de la Satu Mare și când va fi înființată această nouă cursă internațională.

Consilierul Județean Adrian Ștef, fost președinte al Consiliului Județean și implicat direct în negocierile dintre Wizz Air și Aeroportul Satu Mare a dezvăluit, pe contul său de Facebook, ce se va întâmpla cu actuala cursă internațională spre Londra, când va fi înființată următoare și care este cea mai posibilă destinație.

”Mă bucur foarte mult că, cursele Wizz Air de Londra funcționează foarte bine, gradul de încărcare al aeronavelor este peste așteptări.

Știu că pentru octombrie Wizz Air mai pregătește pornirea unei destinații de pe Satu Mare si creșterea frecvențelor pe săptămână pentru cursa de Londra. Vor fi mai multe zile de operare pe săptămână. În urma analizelor de trafic făcute de Aeroportul Satu Mare și coroborate cu cele ale Wizz Air-ului sunt șanse mari ca următoarea destinație să fie Paris”, a precizat Adrian Ștef.

3 comentarii

  1. Adrian Răspunde

    Sa fie Paris….
    Cursa Debtretin-Paris,Aeronava este plina doar de romani si satmareni 70% din Tara Oasului..asa ca dorim la Satu Mare-Paris Beauvais/Franta

  2. IoBag Răspunde

    Lasă-ne penalule!

  3. Jenny Răspunde

    Si pentru Bruxelles,pe când???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.