Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Două femei, arestate în Oaș. Din ce cauză

arestateDouă femei au fost arestate la Negrești Oaș după ce au comis mai multe furturi pe raza orașului. 

”Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi,  cu propunere de luare a unor măsuri  preventive,  a  celor două femei din Baia Mare cercetate pentru  săvârșirea  infracțiunii de  furt calificat, Judecătoria  Negrești Oaș a emis pe numele acestora  mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă pentru documentarea întregii lor activități infracționale”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ. 

Reamintim că cele două băimărence au fost prinse în flagrant în timp ce furau dintr-o casă din Negrești Oaș. 

La data de 9 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, au identificat două femei,  de 38 și 39 de ani, din  Baia Mare,  județul Maramureș, bănuite de comiterea unui furt din locuință.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 09.02.2017, cele două femei, ar fi pătruns într-un imobil din localitate, de unde, profitând de ușa închisă dar neasigurată, au sustras banii aflați în buzunarul unei haine, fiind surprinse pe proprietar în momentul în care părăseau curtea imobilului.

De la acestea a fost recuperată suma furată, respectiv 2.200 euro, iar cercetările continuă  pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.