Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Două TIR-uri s-au ciocnit. O sătmăreancă a rămas încarcerată (FOTO / VIDEO)

accident-Nojorid_19Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, luni la prânz, pe DN 79, în apropiere de Nojorid, în județul Bihor. Două TIR-uri care circulau în aceeaşi direcţie s-au ciocnit, iar în urma impactului, o pasageră din cel de-al doilea autotren, din Satu Mare, a fost încarcerată, scrie ebihoreanul.ro.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimei, o tânără de 18 ani din Cehal, județul Satu Mare. Ea a fost scoasă de echipajele ISU din autotren şi transportată la spital, cu un traumatism cranio-cerebral minor şi cu mai multe fracturi. Totodată, în accident a fost implicat şi un autoturism, care a ajuns în şanţ, posibil pentru că încerca să evite impactul cu TIR-urile. Din primele informaţii obţinute de la martorii accidentului, se pare că primul TIR ar fi încercat să depăşească o maşină, a derapat şi a ajuns cu capul tractor în şanţ, iar cel de-al doilea TIR nu a mai putut evita impactul şi a intrat din plin în remorca primului autotren. Cele două TIR-uri au amândouă numere de înmatriculare de Satu Mare şi unul aparţine societăţii Ardealul, ce transporta seminţe de floarea soarelui, iar al doilea Trans Pink International Transport, fiind încărcat cu răcoritoare Coca Cola. O mare parte din marfă s-a risipit şosea.Cabina celui de-al doilea TIR este în totalitate distrusă, iar autoturismul Mercedes ML 270, care a ajuns în şanţ, este şi el serios avariat.

Potrivit conducătorului autoturismului Mercedes, în timp ce se deplasa încet pentru a opri pe marginea drumului să ia un cunoscut, ar fi fost depăşit de primul TIR, iar cel de-al doilea TIR a intrat puternic în cel din faţă şi s-a dezechilibrat, agăţând şi autoturismul de teren, şi împingându-l în şanţ, fără însă a-l răsturna, arată ebihoreanul.ro. Poliţiştii aflaţi la faţa locului spun că şoferul autoturismului a avut noroc că cel de-al doilea autotren nu s-a dezechilibrat complet şi nu s-a răsturnat peste maşina sa, deoarece l-ar fi strivit. Cel de-al doilea TIR, a cărui cabină a intrat în bena sa, s-a desprins greu în momentul în care a fost tras de macara, iar acum ambele autotrenuri se află pe marginea şoselei, unde, din cauza mărfurilor revărsate pe şosea, va fi nevoie de curăţarea carosabilului.

sursa: ebihoreanul.ro

2 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Cică ăștia-s șoferi profesioniști …

  2. Pop Ioan Răspunde

    Unul in curul celuilalt,la o distanta mai mica decit distanta de frinare.Daca vrei sa-i depasesti,nu poti decit ambele impreuna,nu poti si nici nu te lasa sa intri intre ei daca vine ceva din sens opus.Se cred zmeii soselelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.