Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Drumul craterelor de la Satu Mare. Cum arată (FOTO)

sosea ocolire7Mari porțiuni din drumul de ocolire a municipiului Satu Mare pe la Lazuri și Dorolț este plin de cratere. Însă intersecția acest drum cu strada Gorunului arată sub orice critică, ceea ce i-a determinat pe unii șoferi să-i spună drumul craterelor.

Drumul de ocolire Satu Mare, Lazuri, Dorolț a fost inaugurat în toamna anului 2013 și avea ca obiectiv scoaterea traficului greu de pe străzile Barițiu, Lăcrimioarei și Aurel Vlaicu.

De atunci și până în prezent au mai fost făcute reparații, dar în fiecare primăvară arată la fel de prost ca și acum. Din loc în loc, de-a lungul acestui tronson de drum , au apărut cratere uriașe. Unele au fost plombate, dar au apărut alte gropi lângă. Groaznic arată și strada Gorunului până la intersecția cu acest drum.

Dar, de departe, intersecția dintre Gorunului și drumul de ocolire este sun orice critică. În primul rând, intersecția este mult prea strâmtă pentru Tir-uri, că vin sau merg înspre Lazuri.

Apoi, în intersecție aproape că nu mai există asfalt și cel care este este măcinat zilnic. Astfel, în zonă s-au format adevărate cratere, și mari, și adânci, care cresc dela o zi la alta. Șoferii care circulă pe Gorunului spre Barițiu sunt nevoiți să oprească pentru a nu-și distruge mașinile în aceste cratere.

Strada Gorunului va intra în reabilitare în această primăvară, investiția fiind prevăzută în proiectul de buget pentru anul acesta. Cu această ocazie va fi reabilitată și intersecția respectivă. Până atunci, însă nervi și înjurături pe drumul craterelor. 

 

3 comentarii

  1. Radu Răspunde

    Acolo in intersectie ,pana nu se toarma o placa,de beton,tot asa a fii.acolo intorc tirurile grele si nu rezista niciun asfalt.

  2. Badea Gheorghe Răspunde

    Drumul respectiv a fost realizat extrem de repede, de către firma de casă a PSD, Tehnic Asist! Cam acesta e nivelul de calitate a lucrărilor executate de ei!
    Mulțumim din suflet tovarășului coi-ca dorel de sătmar!

  3. Cris Răspunde

    Badita Gheorghe, ala e un drum care la vremea cand a fost facut nu a fost dimensionat pentru trafic greu.Administratia locala probabil nu a avut bani sa il refaca de la zero si a ales sa faca intretinere,adica niste carpeli ici colo dupa care un strat de asfalt pe toata suprafata pentru ca traficul sa se desfasoare decent pe termen scurt.Ideea e ca pana nu se va reface fundatia complet si capcitatea portanta obtinuta sa permita trafic greu,drumul nu o sa reziste indiferent ce fel de reparatii faci sau mai ales cine le face.Putea sa lucreze acolo orice firma din tara sau strainatate,cu bani putini nu faci nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.