Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Elev de clasa a IX-a, bătut crunt în școală. Cine sunt agresorii

bataie satu mareScandalurile și bătăile se țin scai de școlile din județul Satu Mare. Potrivit raportului prezentat azi de șeful IPJ Satu Mare, Alin Haniș, în cadrul ședinței ATOP, în cursul lunii ianuarie în școlile din județul Satu Mare au fost înregistrate două infracțiuni cu violență. 

După deja mediatizatul caz petrecut în curtea Școlii Gimnaziale din Pișcolt, când un părinte a lovit cu pumnul un elev pe motiv că acesta s-ar fi certat cu fiul lui, un alt caz, și mai grav, s-a produs în ultima zi a lunii ianuarie. 

Un elev de clasa a IX-a a fost bătut crunt chiar în curtea școlii fără ca nimeni să intervină. Totul s-a petrecut în curtea Liceului Tehnologic ”Ioniță G. Andron” din Negrești-Oaș. Se pare că agresorii ar fi un grup de tineri din comuna Vama pe care polițiștii îi caută și în prezent. După bătaia încasată, victima a avut nevoie de îngriiri medicale. 

Tot în cursul lunii ianuarie, se arată în raportul respectiv, în școlile din județ au mai fost înregistrate și două infracțiuni de furt a două telefoane mobile, unul la Rătești și unul la Școala Gimnazială ”Bălcescu-Petofi” din Satu Mare. 

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Şcoala ne învaţă multe
    Limbi străine, neştiute,
    O fi un limbaj divin
    Rupt din creanga de măslin
    Care nouă n-i se pare
    Că-i concurs de-n-demânare,
    Dar cei care-l practică
    Vin cu el din antică,
    Obicei transmis cu zel
    Prin viu grai la prichindel
    Să priceapă mai tot neamul
    Cei cu bota şi cu hamul.
    “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.