Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Festivalul Cântă şi încântă de Dragobete, apreciat la Satu Mare (FOTO)

arte7Festivalul Cântă şi încântă de Dragobete a fost foarte apreciat la Satu Mare. Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit, joi seară, un minunat spectacol de muzică populară dedicat zilei iubirii la români, festivalul „Cântă și încântă de Dragobete”, ajuns anul acesta la a III-a ediţie în organizarea Școlii de Arte din Satu Mare. Programul a fost deschis de artiştii invitaţi de la Centrul cultural „Augustin Bena” din Alba Iulia, după care au urmat cursanţii, profesorii şi colaboratorii Şcolii de Arte din Satu Mare. 

După momentele umoristice susţinute de prezentatorul Marius Chiş a urmat recitalul susţinut de grupul IZA din Maramureş, care a întregit astfel o seară de excepţie şi a mulţumit pe deplin spectatorii veniţi în număr mare la Casa Sindicatelor.

Organizatorii mulțumesc invitaţilor de la Centrul cultural “Augustin Bena” şi directorului Şcolii de Arte din Alba Iulia, precum şi tuturor celor care şi-au adus aportul la reuşita spectacolului şi îi felicită pe tinerii artişti ai Şcolii de Arte din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.