Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Martor ocular: Bătaia elevilor de pe dig era planificată (VIDEO)

bataieMartorii oculari la scena de astăzi când doi elevi în vârstă de aproximativ 17 ani s-ar fi bătut pe digul Someșului din municipiul Satu Mare spun că lor li s-a părut că nu a fost vorba de ură sau supărare între cei doi, ci pur și simplu o bătaie planificată. 
 
”Nu știu…era ceva planificat. Nu erau nervoși… sau ceva de genul… era ceva de genul… bătaie organizată. Adica cred că era planificată”, ne spune un martor ocular la ce s-a întâmplat azi pe dig. 
 
De altfel, și comentariile scrise la postarea de pe Facebook a materialului cu pricina postat de PortalSM lasă să se înțeleagă că a fost o bătaie planificată. Mai mult decât atât, aceleași comentarii, foarte discrete de altfel, lasă impresia că nu este singurul loc unde se întâmplă astfel de bătăi… planificate. 
 
Reamintim că astăzi, în jurul orei 14.00, doi elevi de aproximativ 17 ani as-au luat la bătaie pe digul Someșului, în imediata vecinătate a rampei de urcare pe Podul Decebal de pe bulevardul Transilvania. Detalii despre ce s-a întâmplat acolo puteți urmări AICI. 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.