Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Mega-mall-ul NEPI prinde contur la Satu Mare. Când încep lucrările

nepiMega-mall-ul NEPI prinde contur la Satu Mare iar lucrările vor începe în cel mai scurt timp posibil.

Reprezentanții investitorului NEPI au fost vineri la Satu Mare unde s-au întâlnit cu primarul Kereskenyi Gabor, ocazie cu care au fost stabilite ultimele detalii legate de demararea investiției Mega-mall la Satu Mare. Astfel, Lucrările la această investiție vor fi demarate, cel mai probabil, la începutul lunii martie.

În discuțiile purtate cu Primăria Satu Mare, cei de la NEPI au afirmat că vor suporta costurile de proiectare a pasajului pietonal de peste râul Someș, adică aproximativ 100.000 de euro.

nepi6

10 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Este o greseala de strategie urbana un Mall in acest loc.
    Centrul orasului trebuie folosit pentru locuinte si amenajari edilitare Platim impozite sa amenajam orasul sa avem acces la utilitati si drumuri.Unde construim locuinte , scoli , parcuri? in afara oradului ?pe cimp ? fara drumuri di utilitsti , dara gradinite si scoli? dar cu taxe de oras? iar un investitor privat pentru un interes privat pentru un profit rapid din comert, beneficiaza de totul gratis
    Mall-urile trebuie facute ele in afara orasului si sa-si construiasca drumurii de acces si parcari
    Nu ar trebui aprobat un astfel de proiect in oras in detrimentul unui cartier modern de locuinte ( chiar si ANL
    Pacat ca nu vedeti 2 m in fata
    F

    • coica Răspunde

      Daca te uiti mai bine unde sunt mallirile in tara pot sa realizezi ca asta este locul lotrivit. Baia Mare ,alba iulia ba chiar Debrecen Nyíregyháza budapesta

      • Florin Răspunde

        Apreciez toate opiniile, insa in toata tata este aceiasi fuga dupa profit a autoritatilor locale in detrimentul platitorior de taxe
        In plus ma uit in Europa si ma gindesc la ce are nevoie SM peste 30 de ani
        F

        • ungazungaze Răspunde

          de mai multi sclavi este nevoie, asa ca hai la produs fratilor, daca nu putem produce altceva in kkt asta de tara sa facem copii ca are tara nevoie de sclavi

    • cârcotaş Răspunde

      Florine,ai perfectă dreptate!Mare eroare că unii văd aceste investiţii drept dezvoltare a oraşului.Că şi alţii le-au făcut în amplasamente centrale este o prostie multiplicată,nu un argument.

    • IoBag Răspunde

      Foarte pertinent, DAR uiți ceva esențial: pe locul unei fabrici închise din cauza poluării, un investitor PRIVAT și-a băgat banii într-un complex pe care-l vor folosi TOȚI sătmărenii, indiferent de cartierul de domiciliu!
      Primăria NU are bani pentru investiții mai stringente, gen pod, reparat trotuare (să nu uităm că și acestea cad tot în atribuțiile primăriei) reparat grădinițe și școli … și multe altele … și crezi tu că va avea pentru achiziția de terenuri de la fostele fabrici închise?

      • mda Răspunde

        Corect, avea primaria mii de euro pardon milioane sa cumpere acele terenuri?

        NEPI cumpără platforma Sil Foresta din Piatra-Neamţ cu 9,3 milioane de euro pentru un nou mall pentru 7.4 hectare

        Sunt curios cat au costat terenurile de la noi

      • cârcotaş Răspunde

        Mda…un investitor ,,şi-a băgat banii”.Au mai fost din ăştia care şi-au băgat banii ba în BCR,ba în terenuri agricole ba în unele ba în altele.Banii se duc şi rămânem slugi.Asta şi merităm.Acest NEPI va fi un uriaş sorb de profituri care pleacă aiurea.Un pic aici,un pic dincolo şi ne mai întrebăm de ce nu reuşim.

        • mda Răspunde

          Si locuri de munca nu o sa ofere nu? daca vine Careefour acolo iar o sa fie locuri de munca, preturile la careefour sunt mai bune ca si in alta parte.
          Cinema City cu 200 300 locuri nu 70 ca si la Ankora

          • cârcotaş

            Prefer un loc la Drexi,Zolner sau Anvis unde îmi vând munca mea şi banii intră în ţară decât un loc la Carefour şi banii pleacă în Franţa.Unii văd bunăstarea în măreţia unui Mall străin unde să-ţi ,,bagi banii”.Trebuie şi din ăstea dar se exagerează cu importanţa lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.