Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Mitingul Victoriei la Satu Mare (LIVE&FOTO&VIDEO)

miting satu mare3

UPDATE: 21:15. Protestatarii au ajuns în Piața 25 Octombrie, au cerut demisia guvernului, au cântat imnul României, după care au pornit din nou spre sediul PSD, au trecut pe la statuia lui Vasile Lucaciu și s-au oprit în Piaţa 25 Octombrie.

UPDATE: 20.20: Protestatarii sătmăreni au ajuns la sediul ALDE din Satu Mare: ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!” De aici, protestatarii se vor duce în Centrul Nou. 

UPDATE: 19.56: Protestatarii sunt în drum spre Lupoaică. Sunt încolonați circa 2.500 de sătmăreni. Iar numărul acestora crește cu fiecare minut. 

UPDATE: 19.45: Cei peste 1.500 de protestatari sătmăreni au ajuns la Palatul de Justiție. De acolo le-a transmis un mesaj guvernanților: ”DNA, să vină să vă ia!”. Apoi au plecat spre Lupoaică: ”Haideți și voi, protestați cu noi!”

UPDATE: 19.35: Scandând ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, protestatarii sătmăreni, care au ajuns  acum la circa 1.500, au pornit spre Palatul de Justiție.

UPDATE: 19,25: Protestatarii sătmăreni au ajuns la sediul PSD Satu Mare. Pe drum s-au adunat cu sutele. Acum au ajuns la aproximativ o mie. ”Demisia!!!”, ”Ați abrogat, acum plecați!”, ”ALDE și PSD, să vă fie rușine!”

UPDATE: 19.12: Între timp, în Pasajul Coposu s-au adunat aproximativ 200 de protestatari sătmăreni. Din moment în moment se va porni spre sediul PSD.

Mitingul Victoriei la Satu Mare. Pentru a cincea seară consecutiv, sătmărenii au decis să iasă din nou în stradă, în ciuda vremii ploioase și a frigului de afară. Ne putem așteptat la cea mai mare acțiune de protest organizată la Satu Mare cel puțin de la Revoluție până acum. 

La ora 19.00, în Pasaju Corneliu Coposu s-au adunat circa 50 de persoane, însă lumea continuă să vină. Protestarii, atât prin lozincile scandate cât și prin pancardele prezentate, își doresc acum demisia Guvernului Grindeanu chiar dacă s-a decis abrogarea Ordonanței 13, cea care i-a ținut până acum în stradă pe sătmăreni. 

PortalSM transmite imagini LIVE de la acțiunea de protest de la Satu Mare și își va ține cititorii la curent cu ceea ce se întâmplă la Satu Mare. 

6 comentarii

  1. Phlorin Răspunde

    Bravo sătmăreni!
    Nu e nici o victorie, nu au înțeles nimic din aceste proteste. Strada e manipulată, dezinformată, platită de Soros, șamd. Noi proști, ei salvatorii patriei.
    Nu cedăm.
    PS: http://m.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/legea-gratierii/posibila-scapare-in-noua-ordonanta-de-urgenta-663913

  2. Corina plet Răspunde

    Da Coica pe unde umbla?

  3. Corina plet Răspunde

    Postacul lui COica mai supravietueste?? Unde este COica distrugatorul de oras??

  4. porcul cel spinos Răspunde

    Coica acest oltean era sa scape de dosare cu mizeria asta de psd,Coica nu ai scapat oltenee …la puscarie oltenee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.