Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

O sătmăreancă de partea PSD. A avut curajul să ţină piept protestatarilor (FOTO& VIDEO)

protest 6 feb (29)Un lucru inedit s-a petrecut în această seară când cei circa 150 de protestatari care au protesta împotriva Guvernului au ajuns la sediul PSD Satu Mare. Aici se afla o femeie care, cel puțin prin bannerul pe care-l afişa, spunea că sprijină Guvernul PSD și le-a cerut protestatarilor să respecte votul ei și al altor 3,9 milioane de români. 

”RESPECTAȚI votul meu și a altor 3.599.999 ROMÂNI! SUSȚIN GUVERNUL PSD!”, se arăta în bannerul prezentat de curajoasa sătmăreancă, lână uşa sediului PSD. 

Din fericire lucrurile nu au degenerat: Fie că protestatarii nu au văzut mesajul sătmărencei, fie că s-au comportat din cale afară de civilizat. Cert este că femeia nu a fost huiduită. La un moment dat, unul dintre protestatari şi-a trimis fetiţa să o servească cu napolitane.

Femeia, care a refuzat să-și dea numele, deși este convinsă că o vor cunoaște mulți din fotografii, a declarat exclusiv pentru PortalSM că nu a fost vreodată membru al unui partid politic după Revoluție și nu este nici în prezent. 

”Am venit pentru că m-am săturat. Ordonanța care a scos lumea în stradă a fost abrogată. Ce mai vor? Guvernul ăsta are abia o lună de când a fost investit, din care două săptămâni a lucrat sub presiune. Lăsați-l fraților să lucreze și respectați votul românilor! Cel puțin eu am fost și am votat. Dar am convingerea că jumătate dintre cei care au fost în această seară în fața sediului PSD nu au fost la vot în data de 11 decembrie”, a fost mesajul transmis de sătmăreancă. 

 

48 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Dragilor trebuia sa iesiti anul trecut cand tehnocratii ne conduceau tara,banii,cand era guvernul”meu”al bogatului nostru presedinte cu 6 case avute la inceputul mandatului si vreo 60 de case pe cand ne vom scapa de el…Atunci ati fost multumiti ca ne-am lasat tara pe mana unor nesabuiti,habarnisti care habar nu aveau ce fac acolo unde erau pusi…Sau trebuia sa iesiti pe vremea cand ne taiau Boc si Basescu salariile pensiile indemnizatiile cu 25%…Atunci trebuia sa Iesiti si sa Manifestati.Iesiti cand trebuie,nu cand va pun altii!!Luptati pentru drepturile voastre atunci cand va umbla la”buzunare”nu cand va didacteaza altii…BRAVO EI si ar trebuii sa fie mai multi alaturi de tine.Au o luna de la investire,trebuie lasati sa munceasca…

    • cicănfrais Răspunde

      bravo ei,corect!si bravo manifestantilor pentru respect!matale in schimb bati campii ,bulshit cum zice tatucu vostru Dragnea.Guvernul acesta nu mai are ce sa lucreze,au aratat ca sunt slugi si ticalosi,oameni de paie in mana penalului Dragnea.Sa guverneze psd daca a asa a hotarat votul ,dar vrem un guvern competent nu hoti si mincinosi,aparatorii penalilor.

    • base Răspunde

      Tu proasta de ADINUTA, Boc nu a taiat pensiile…Terminati cu discursul asta mincinos ca se revolta lumea, mai schimbati minciunie ca unde vad scris pensii si salarii, sigur scrie un psd.ist. Tot aceleasi mincini…ani si ani de zile…

      • Alt Satmarean Răspunde

        Tu estin plecat din toate punctele de vedere …..Cat tupeu aveți? …….si eu cred ,ca nu a fost nici un fel de miting în țară în ultima săptămână!!!!!!

      • Lenuta Răspunde

        base, marsh la cotetz

      • Satmareanul Răspunde

        base, nu uita boc este in ograda ta PNL !!! PNL care in fiecare seara este la protesc, USR care acorda banderole albe, chiar de unde are USR bani pentru acele banderole si nu numai … si PNR care este de fiecare data in prim plan …
        Ciudat!

        Bravo protestatari, dati dovada de civilizatie si asta ma face sa fiu mandru ca sunt Satmarean.

    • Matrix Răspunde

      Nu exista termen de comparatie intre guvernul Ciolos si guvernul Grindeanu sau Ponta asa cum nu se poate compara bunul simt, modestia, seriozitatea, cinstea, cu aroganta, smecheria, hotia. Deci compari mere cu pere. Nemaivorbind de faptul ca Ciolos cum de altfel si Boc au fost ardeleni de-ai nostri asa ca trebuie sa fi cel putin cretina sa nu-i sustii. Iata ca Boc a facut din Cluj un oras invidiat chiar si de Bucuresti, un adevarat oras de talie europeana. Cat despre cele sase case a lui Johannis( o tema tare draga voua) sase case care poate sunt doua case dintre care una poate mostenita si probabil doua apartamente si doua garsoniere (care par intradevar multe pentru omul obisnuit, dar pentru asta va raspunde la timpul potrivit daca este vinovat) ia sa vorbim noi despre ce le SAPTE case ale lui Ponta si despre “coliba” lui Dragnea pe care o poti vedea in filmuletul urmator:

      https://www.youtube.com/watch?v=37NiZKfCmcU

      Si daca ai adus vorba ca nu lasam guvernul Grindeanu sa lucreze iti spun ca nimeni nu se opune ca acest guvern sa GUVERNEZE, dar nu sa umble cu smecherii nici la o saptamana de la investire, pentru a salva cativa borfasi care au pradat Romania. La urma urmei de aceea a fost nevoit Boc sa-ti taie tie salariul, ca sa poata acoperii gaurile lasate de acesti nemernici in bugetul tarii. Asa ca poti fi mandra ca ai si tu o caramida in casa lui Dragnea.
      Dar de fapt ce te doare pe tine? Cum de nu au iesit atatia oameni cand s-au taiat salarii si pensii, te intrebi. Pai vezi Adinutza draga? Acuma oamenii ies pentru un principiu. Poti sa crezi ca exista si astfel de oameni? Sau pentru tine democratia inseamna sa-ti fie plin stomacul. Cei drept este o vorba: Democratia trece prin stomac. De data asta nu este valabil zicerea.

      • cârcotaş Răspunde

        Bine zis,dar a înţeles oare?

      • Satmarean Răspunde

        Boc a taiat salariile sa aiba ce fura Udrea-Cocos-Videanu…..De ce diaspirezii au plecat in strainatate? Pt principii sau pt a ….avea stomacul plin ei si fam lor??? Deci cum e cu zicala???

        • Matrix Răspunde

          Din cei 27 de ani de guvernare democratica Boc a guvernat 3 ani, in conditii de criza economica mondiala. In rest a fost o guvernare mai mult sau mai putin PSD-ista.

      • Romania Răspunde

        Le a ridicat salariile si pensiile la cativa si cred ca pot fura !!!! Ce fel de oameni sunteti daca astia va dau 100 lei la pensie si la salar si nu va intereseaza ca isi fac legi pt. Ei ???? Cine i -a decorat pe austriecii cu padurile ? Nu iliescu ???

    • Romania Răspunde

      Adica esti de acord cu hotia sa inteleg ???

    • victor Răspunde

      Auzi tanti, dar Iubitul tau Presedinte Dragnea, ti se pare ca e sarac!Il acuzati pe Iohanis ca nu a platit taxele dupa meditatii! Cati profesori care mediteaza si le platesc!Tu nu ti-ai dat copilul la ore private si ai luat vreo chitanta? Nu cred dar nici nu ai protestat cerand-o! Nu a furat din bani publici ca si Dragnea si toata sleahta PSD-ista!

    • Bogu Răspunde

      Daomana draga, NU ERAU MOTIVE CA LUMEA SA FIE PE STRADA!!! Am sa va rog sa vedeti cresterea economica si sondajele cu privire la speranta cetatenilor. Felicitari doamnei, dar daca eu eram in fata unuor sustinatori PSD, ma linsau….cum ziceau in Morometii: “Pai asta devine dupa facultati, d-na Adinutza”….probabil nu intelegeti.Cautati raspuns la motivul SINCER si LIPSIT DE SUBIECTIVISM al votului dumneavoastra. In Romania lui decembrie 2016 se putea vota cu asa o sleacta de hoti, acum SA NASCUT O NATIUNE ROMANA MODERNA.

    • Bogu Răspunde

      Doamana draga, NU ERAU MOTIVE CA LUMEA SA FIE PE STRADA!!! Am sa va rog sa vedeti cresterea economica si sondajele cu privire la speranta cetatenilor. Felicitari doamnei, dar daca eu eram in fata unuor sustinatori PSD, ma linsau….cum ziceau in Morometii: “Pai asta devine dupa facultati, d-na Adinutza”….probabil nu intelegeti.Cautati raspuns la motivul SINCER si LIPSIT DE SUBIECTIVISM al votului dumneavoastra. In Romania lui decembrie 2016 se putea vota cu asa o sleacta de hoti, acum SA NASCUT O NATIUNE ROMANA MODERNA

  2. Adi Răspunde

    Dacă nu se luau masurile care sau luat în mandatul lui Base ajungeam ca și Grecia vai de mama noastră . Păcat ca nimeni nu vede ca psd (iliescu) a vândut tara nu ca sau tăiat din salariu și pensi rușine tuturor partidelor ca se gândesc numai la buzunarul lor nu se gândesc la popor.

    • Alt Satmarean Răspunde

      Grecia e bine mersi ……..nu s-au atins la un cent din salariul lor deși erau în mare rahat si asta ca au ieșit în stradă să-și apere….buzunarul nu principii!!!!!

  3. sanda Răspunde

    bravo!!!!!

  4. umbra Răspunde

    Nu conteaza ca-s prosti inportant e ca sint multi . PSD a distrus tara cu furaciunile lor incepind din 90 pina acum Iliescu mica-l-ar canceru o reusit sa-si indeplineasca misiunea de la Rusi sa ruieneze tara lasind hoti la conducere care au supt tot terminind economic Romania. Ce partide avem cu condamnati penali ! Ce politicieni avem cu 3 4 5 6 dosare de cercetare penala ! Ce oameni avem in PARLAMENT cu condamnari penale ! CINE FAC LEGILE IN TARA ASTA ? CINE ARE IMUNITATE IN TARA ASTA ? PENALII !Fiti mindri ca sinteti romani nimeni nu face ce facem noi.RUSINE SINTEM UN POPOR DE PROSTI

  5. Merlot Răspunde

    protestatarii PSD vin imediat doar sa recuoereze la ei baniile de la alegeri

  6. Adinutza Răspunde

    1.Daca esti asa bun”analist politic”afla ca nu se jigneste o femeie niciodata2.Traim intr-o tara democratica,e opinia mea e votul nostru a milioane de oameni RESPECTA-L!!!3.Nu fac parte din nici un partid politic ,nu pun “caramizi” la casa nimanui si nici ling fundul nimanui ca multi altii care comenteaza…4.Cu atat mai mult fiind ardeleni aveam asteptari mari de la ei.E adevarat Clujul e frumos,modern pacat ca nu a fost in stare sa faca o tara frumoasa,infloritoare ci au lasat-o ciuruita si golita..5.Vorbesti de pricipii care este acela ca PSD sunt toti corupti iar voi pnl pdl-isti sunt curati,cinstiti..??In orice padure exista si uscaciuni…6.Nu toata lumea are”norocul multora de a munci la patroni pe mii de lei,iar altii dupa 16 ani de scoala(altii si mai multi),zeci de ani de munca ajung sa depinda de fost(Basescu) si actual (Iohannis)presedinte corupti,penali si smecheri pentru buzunarele lor si pentru familiile lor.(casute si excursii de lux conturi bancare grase)6.Traieste tu cu salarul minim pe economie si sa te aud atunc6.Da esti bucuros ca ne-au taiat salariile ca doar ajungeam in situatia Greciei?Minciuni..Dar banii cei invarteau ei Base”cu trupa lui culta Elena si Ioana”Udrea(genti excursii),Videanu Blaga si multi multi altii…S-a demonstrat public ca am suferit doar noi oamenii de rand si nu ei “presedintii vostri”Din pacate omul cu scoala nu conteaza in ziua de azi ci “smecheri”slobozi la gura ca voi…VOI sunteti viitorul tarii!!!!Vai de capul tau ROMANIE draga!!!!

    • Matrix Răspunde

      Ma magulesti draga Alinutza. Nu sunt analist politic. Sunt un simplu OM. Ti se pare tie ca i-am luat apararea lui Basescu, sau Udrea sau PNL-ului sau nu stiu carui partid. Da i-am luat apararea lui Boc si Ciolos care sunt oameni cu caracter cu un mare plus pentru cel din urma. Dar l-ati desfintat si pe Ciolos.Acuma pedalati din greu sa-l “executati” si pe Johannis Ca voua PSD-istilor va plac numai arogantii, hotii si smecherii. Nici macar Ponta, cel supraintitulat Faraonul Natiunii( vezi ce miting s-a facut pe stadionul National de ziua lui) nu a indraznit sa se atinga de codul penal asa cum a facut taranul asta din Teleorman care pentru voi este
      El Lider Maximo. Cum naiba puteti fi atat de orbi?

    • Alt Satmarean Răspunde

      Bravo Adinutza.Respect.

    • dinu Răspunde

      Chiar daca femeia e proasta de bubuie? Sa o lasam in treaba ei, pe campii,sa zburde?

    • Romania Răspunde

      Cunosc o gramada care au votat PSD si nu sunt de acord cu ce au facut ei acuma si nu ar mai vota inca odata cu PSD. Oamenii au iesit in strada cand s-a dat drumul la furat.

    • victor Răspunde

      Tanticuto esti prostuta rau de tot!La PSD din pacate” uscaciunile” sunt in fata!Voi nu va dati seama ca traiti intr-o dictatura ,vorbesc de cei din partid!Debarasati-va de escroci si puneti competenti in functii!Socialdemocratia este o alternativa intodeauna la liberalism dar nu cu hoti care-si etaleza averile si fac si pe cinstitii!

  7. M Răspunde

    problema Romaniei este ca nu exista diferenta intre stanga si dreapta. Aceasi mizerie este in psd, pnl, alde si mai stiu eu ce partide mai exista. Aceasi politicieni, care intr-o zi sunt de stanga, in alta zi migreaza in alt partid si e de dreapta. Nu exista alternativa, nu din greseala am avut nevoie de un guvern de tehnocrati, nu din greseala tara a functionat bine in aceasta perioada f. scurta.

    Nu stiu daca tara asta are vreo speranta, vreun viitor… Acesti politicieni sunt mari romani cand trebuie sa incite populatia sa-si injure vecinul maghiar, in rest isi bat joc de propria tara, o jefuiesc, o vand strainilor, ii distrug frumusetile, fura cum pot, si nu se gandesc la viitor. Mare pacat, iar noi alegem odata stanga, odata dreapta, dar defapt alegem aceasi mizerie pt ca nu avem o alternativa adevarata.

  8. Adinutza Răspunde

    In primul tand nu sunt Alinutza.Nu te simti magulit pentru ca erau ghilimelele de rigoare(verifica in DEX)rolul lor.Imi vorbesti de Marele Boc(sub maria lui guvernare)am iesit in maternitate si mi-am crescut copilul cu 680 de lei.(stomacul precis nu-mi era plin).Ti-am mai spus NU FAC PARTE din nici un partid politic,pentru mine Dragnea nu este el lidero maximo cum spui tu(vad ca esti mai la cutent ca mine cu orice e legat fe el)EU VREAU SA RESPECTA-TI votul romanilor.Au gresit si au retras ordonanta,acum STATI ACASA mergeti la job-uri,petreceti-va timpul liber cu cei dragi si nu va urati intre voi..E pacat mare si ne vede Bunul Dumnezeu iar la un moment dat vom plati mai mult sau mai putin toti in functie de cat am gresit!!!

    • cicănfrais Răspunde

      ce au facut ma putoare?au gresit?bă da voi rusine nu mai aveti?dati oug pe sestache ,noaptea,ca hotii,ca sa va scapati stapanii si tu zici ca au gresit?obrazu gros cat talpa de la bocanc!nu au gresit nimic imbecilo!au vrut din toate puterile lor de slugi jegoae!mars dracu cu principiile tale de cacat si nu mai abera aiurea!o sa zici ca te insult si ca sunt nesimtit ,etc ?da sunt !ei si? asa e si vatafu dragnea cu ceata lui de hoti!esti obisnuita si iti si place!

      • ... Răspunde

        bai kkt cu ochi, cine te crezi tu de iti permiti sa vorbesti asa in public? ma-ta stie ce geniu imbecil a adus pe lume?

    • satmareanul Răspunde

      Vad ca ai un copil, sa-ti traiasca! Hai sa facem un exercitiu de imaginatie! Oare, daca te-ar intreba copilul tau acum de ce sunt oamenii in strada, ce i-ai zice? Cum i-ai explica, toata povestea asta cu hotia, cu furtul, cu datul de legi prin care inclusiv ei isi acopera urma la furtul pe care l-au facut (dezincriminarea abuzului in serviciu). Si mai vrei sa am incredere in guvernul asta? Uite, ca sa mergem mai departe cu exercitiul asta de imaginatie, si fara sa jigneesc, sa zicem ca iti prinzi sotul in pat cu cea mai buna prietena. Ai mai avea incredere in el, dupa o faza de asta? Ei uite asa s-a intamplat si cu guvernul nostru drag(nea). Nu numai ca a fost prins, dar a fost si dat afara din casa. Dar el tot intra inapoi pe geam, pe horn, gaseste el o modalitate (acum vorbesc de felul in care odata abrogata OUG 13, ei o tot intorc inapoi, sub diverse forme). Trist, ca poti sa mai crezi in asa ceva, dupa 27 de ani de furt. Si da, nu ai cu cine sa votezi, si ceilalti sunt la fel, stiu asta. Dar ar putea sa fie momentul zero al politicii romanesti, resetarea clasei politice, daca s-ar adopta noua proclamatie de la Timisoara! Toti cei care sunt in functii publice, cu dosare penale sa plece. Avem destul capital politic si fara ei. Si inca ceva, as adauga. Daca pentru o infractiune comisa de un “civil”, este o pedeapsa de “x” ani, pentru cele comise de ei sa fie dublu sau triplu!!! Sa vad cine ar mai avea curajul sa fure. La urma urmei, ar trebui sa fie vazut job-ul asta de politician ca o indatorire fata de tara, nu ca o modalitate de a stoarce banuti de la fraierii de romani!

    • victor Răspunde

      Si ce credete voi c daca ati votat 3mil de romani cu PSD-ul o sa conduceti cum vreti restul de 15 mil!Probabil nu esti PSD-ista dar sigur esti o beneficiara de pe urma lor!Cum au ajuns la putere cum au inceput sa-si voteze legile pentru coruptii din partid, restul e praf in ochi!

  9. umbra Răspunde

    ADINUTZA nu mai vb de voturile cumparate de cele inbirligate in biserici de cele luate cu minciuni de la cei mai cu putina carte de la cei ce nu stiu citi dar le-a spus primarul sa voteze cu trei trandafiri nu mai filozofa ca intrii in mizerie sau esti sageata ? CE PROSTII VB AU GRESIT SI AU RETRAS ! Cei ce conduc o tara o natiune pot sa gresasca in felu asta?Ce ar mai trebui sa faca sa te CONVINGA si pe tine sa le spui LIBER ! Nu mai scrie ca esti proasta !!!

  10. adriana Răspunde

    Felicitari doamnei! POLITICA E PE VOTURI! Ordonante aiurea au dat TOATE guvernele. Restul sunt interese ale pierzatorilor si povesti!

    • Votant USR Răspunde

      Diferenta e ca nimeni in afara de PSD & ALDE nu a dat ordonante sa isi scape penalii de puscarie.

  11. nu va fie frik Răspunde

    Nu va fie frika DRAGNEA&PSD se ridica!!!

  12. Adinutza Răspunde

    Sunteti voi destepti…Noi simpatizantii PSD suntem toti prosti..Bravo ei!!!Traim intr-o tara democrata si are dreptul de a gandi si trai cum doreste ea.Alaturi de ea ar trebui sa fie toti cei care au votat pe 11 decembrie.Vom avea o tara “curata”cand se va face curatenie sus de la”capul mare”cel plin de case,bani in conturi si excursii.Asta nu e presedintele romanilor ci a “nemtilor”.Rade si cu fundul de voi”Tinerii frumosi si liberi”pe care ii manipuleaza cum vrea el si celalalte partide pe care le are alaturi de el(PNL+fost PDL,USR…)Instiga romanii la ura..Muscati ca pitbulii unii din altii,jigniti,injurati..Uitati ca este cineva mai mare ca “Capul Mare”…

    • Votant USR Răspunde

      Ti-am zis si dincolo, dar iti zic si aici: pai chiar esti proasta daca simpatizezi cu aia care pleaca din Parlament atunci cand afla de la Presedinte ca ei mai trebuie sa si munceasca (vezi discursul lui Iohannis de azi).

    • Sătmăreanul Răspunde

      Discurs tipic Antena 3 și Romania TV. Chiar nu merita să ne coborâm la nivelul ei, adică atât de jos.

  13. Prietene care stergi comentarii, Răspunde

    asa te-a invatat muma-ta??Ok,stati aici,in haznaua voastra de doi bani,careia ii ziceti “portal de stiri”(sic!!)!!Iti place cum isi exprima “colegii” tai gandurile prin comentariile de pe site?Din cati “carturari” comentati aici nu cred ca sunt doi cu bacalaureat!De-aia va poate manipula orice dobitoc care va cheama la…proteste !!De-aia viitorul Romaniei e cat se poate de sumbru…

  14. 007 Răspunde

    Mai frate,dupa comentarii, ceva nu e in regula cu UNII postaci.
    Cat de josnic(i) poti ajunge cu demnitatea ta de om, care te si pretinzi civilizat, sa doresti a fi furat,mintit,inselat,batjocorit de (in) toata lumea civilizata si culmea, sa-ti NENOROCESTI viitorul copiilor tai,pentru cati-va banuti aruncati ca la milogi?
    Cei care sustineti acest tip de politician, HOT,ESCROC si MINCINOS,indiferent de CULOAREA POLITICA,sunteti din punctul meu de vedere,paraleli cu o societate normala,civilizata si din pacate INCAPABILI sa vedeti REALITATEA EFECTULUI de langa voi,ci DOAR INTERESUL PERVERSO-HOTESC si personal,fara niciun D-zeu, CALCANDU-VA TARA si VIITORUL COPIILOR VOSTRII IN PICICOARE.
    Multi care incercati sa ne mentineti in dogma voastra hotomana,din fericire nu aveti decat o tastatura-n fata iar restul vid…sau mai pe intelesul vostru ,EFECT de TURMA !
    De ce o turma ? Pentru ca sunteti lipsiti de orice reactie si inițiativă autonomă in GANDIRE raportat la DERAPAJUL DEMOCRATIE.
    In rest,sper ca nu ne faceti sa intelegem ca prin reactiile voastre pro PSD -ALDE ,ii girati sa poata FURA SI MAI MULT ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.