Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Olimpia are nevoie de ajutorul suporterilor. Doar 4 meciuri acasă

Olimpia-FCM Baia Mare (9)Echipa fanion a fotbalului sătmărean, Olimpia Satu Mare, are mare nevoie de suportul publicului cu atât mai mult cu cât, în acest retur, jucătorii sătmăreni vor disputa doar patru meciuri pe teren propriu.

Deși pare incredibil, toate echipele care s-au retras din Liga a II-a urmau să dispute meciuri la Satu Mare, potrivit programului. Cum aceste echipe au abandonat, în etapele respective Olimpia va sta.

Așadar, cum băieții vor putea fi văzuți foarte rar pe teren propriu (CS Afumați, peste 2 etape, Juventus București, peste 4 etape, ASU Poli, peste 9 etape, și Dacia Unirea Brăila, în ultima etapă) sperăm că iubitorii fotbalului sătmărean vor fi prezenți în număr mare la stadion pentru a-i susține pe jucătorii Olimpiei în lupta lor pentru promovare în prima ligă.

Important este ca Olimpia să promoveze. Pentru că dacă va promova, avem ferma convingere că autoritățile locale vor face tot ce le stă în putință ca Olimpia să joace meciurile de acasă din Liga I la Satu Mare.

7 comentarii

  1. Suporter Răspunde

    În sfârșit un articol corect față de echipa asta care în ciuda tuturor idioților reușește să ne reprezinte… Felicitări.

  2. Mitza Biciclista Răspunde

    Satu Mare e prea ”mort” ca sa sustina o echipa in liga 1 !!Oradea,Arad,Brasov,Sibiu chiar si Baia Mare sunt orase cu mult mai mare potential decat kereskenyszatmar !!!Rugati-va sa ”reziste” chiar si in liga 2 !!

    • M Răspunde

      Lasa, cand era vorba de injurat s-au inghesuit oamenii aici, dar cand e vorba sa pui umarul toata lumea tace.

  3. un cetatean Răspunde

    Mitza sa dea ca domnu mata sa reziste mai putin ca olimpia

  4. un cetatean Răspunde

    Multi carcotasi si postaci va mai gasiti daca nu va place fenomenu sportu fotbalu si aici clar olimpia nu inteleg ce dracu va mai bagati in seama va plictisiti ???

  5. un cetatean Răspunde

    Asa este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.