Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

În pragul comei alcoolice la volan. Avea permisul anulat

coma alcoolicaUn bărbat a fost depistat în timp ce se afla la volan în pragul comei alcoolice. Acesta avea și permisul anulat.  

La data de 16.02.a.c., în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe  DJ 194, poliţiştii  Secției Rurale Carei, au oprit în jurul orei 22.30, un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Ghilvaci, județul Satu Mare.

La volanul maşinii a fost identificat un bărbat de 53 ani, din localitatea Moftinu Mare. Fiind testat cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul autoturismului a fost condus la Spitalul Municipal Carei în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

În urma extinderii verificărilor,  polițișii au constatat faptul că cel în cauză,  avea dreptul de a conduce anulat începând cu data de 27.03.2007.

S-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.