Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Protest fără vlagă la Satu Mare. Doar câțiva sătmăreni au ieșit în stradă (FOTO)

protestProtestul din această seară de la Satu Mare a fost unul fără vlagă. Doar câțiva sătmăreni au ieșit în stradă pentru a-și exprima nemulțumirea față de Guvernul Grindeanu. 

Înarmați cu pancarde pe care se puteau citi lozinci anti-guvernamentale, mai puțin de 20 de sătmăreni s-au adunat, după ora 19.00, în Pasajul Coposu. S-a așteptat mai bine de o jumătate de oră ca lumea să se adune, dar, din păcate, nu a mai venit nimeni. Din contră, au început să plece și cei care erau deja veniți în piață. 

Astfel că, s-a renunțat la marsul de protest având ca puncte de oprire sediul PSD, Palatul de Justiție, statuia Lupoaicei, sediul ALDE și, în final, Platoul din Centrul Nou. Cu 10 de minute înainte de ora 20 protestatarii de la Satu Mare au renunțat la acțiune și au plecat fiecare către casele lor. 

 

9 comentarii

  1. Reflector Răspunde

    Vai de capul lor,ce dracu mai vor ?

  2. Cami Răspunde

    Unde i viceprimarita Feher care confunda pe Facebook școlile și desființează grădinițe? Unde este viceprimarul Albu care cât de mic începe să fie , unde i Zeicu cotropitorul ?….

  3. Dr Spinu Răspunde

    Dar unde este dintarosu Cocean care umilește pacienții și este un P. Ș D -ist convins fiind membru activ în campania lui Coica Dorel Costel .Deci hotul striga hoții.

    • IoBag Răspunde

      Nu era protest anti PSD, era un protest anti-guvern! la care participau chiar și membrii PSD sau ALDE care nu înghit gălușca guvernamentală!

  4. Mitza Biciclista Răspunde

    Radu Bud e prefect in jud Satu Mare???Nu l-a luat cu el Ciolos la plecare ???Cine dreaq il mai tine pe ”ficusul” asta prefect???

  5. Ovi Răspunde

    Cred ca ceilalalti au plecat sa protesteze impotriva majorarii tarifelor de catre Florisal. Nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.