Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Protest împotriva guvernului PSD, astăzi, la Satu Mare

protest satu mare 11Un protest împotriva guvernului PSD este programat astăzi la ora 17:00 în pasajul Corneliu Coposu din municipiul Satu Mare.

Câzeva zeci de sătmăreni au protestat şi azi noapte, şi în faţa sediului PSD Satu Mare, după ce guvernul a adoptat, noaptea, în secret, ordonanţele graţierii şi amnistiei.

“Romania fierbe in acest moment din cauza unui grup infractional organizat – guvernul psd + acolitii lor. In aceasta marti seara o tara intreaga a fost scuipata in fata de infractori si dusmani ai acestei tari. Este absolut intolerabila aceasta situatie. Ne-am intors cu zeci de ani in urma. Daca vom tolera asa ceva pierdem tot ce am castigat in ultimii 20 de ani, bruma asta de normalitate si democratie. Oare cand o sa intelegi drag popor roman ca nu se negociaza cu infractorii si nu se discuta? Oare cand o sa intelegi drag popor roman ca este acum ori niciodata? Incepand de azi mesajul e clar – Romania este a infractorilor. Puteti sa va luati copiii sa ii cresteti unde vreti pentru ca aici nu se mai poate. Din acest moment cu toate riscurile trebuie declarat razboi mafiei si coruptiei. Trebuie sa le aratam acestor nemernici ca Romania nu este mosia infractorilor.

Traim un moment istoric. Daca nu facem aceste lucruri, mai bine ne facem bagajele pentru ca Romania nu va mai exista asa cum o stim. Daca nu facem acum aceste lucruri suntem o generatie de nimic, o generatie invinsa de o mana de infractori”, au scris protestatarii pe facebook.

8 comentarii

  1. Donald Strumpf Răspunde

    Cei cativa zeci sunt aceeasi fraieri care au votat USR in Satu Mare!!Marsh la munca !

  2. florin Răspunde

    Da, da, ca noi muncim, nu gandim!! Noi muncim, nu gandim!Ura, Ura!! Traiasca Ceausescu, traiasca Gabi Oprea, traiasca Liviu Dragnea, traiasca Mircea Govor!!

  3. ministru Răspunde

    Sa plece zdreanta de la PSD, sa vina Petric :))))

  4. Jjjj afir sm Răspunde

    As dori sa-l vad pe domnul Mircea Ciocan la protestele de acuma seara! Dupa ce a fost ajutat de PSD sa primeasca un loc la Prefectura pe 40mil salar, apoi prin trafic de influenta a facut pasul la afir ,la aia cu proiectele europene pe un salar de peste 50mil, toate astea pt ca este fiu de chestor, si ala condamnat

    • JOS NEPOTISMUL Răspunde

      Tot AFIR-ul ala e plin de dintr-astia.Vezi cati s-au transferat de la CJ dupa ce s-au taiat sporurile! Fata preotului …

    • Ciocan Răspunde

      Iti dau un pont…data viitoare sa stai in geamul de la partid…o sa iti faca cu degetul din multime 😉

  5. Ionel M. Răspunde

    Şi noi, sătmărenii, trebuie să arătăm că avem spirit civic. Când sunt derapaje de la normalitate, să acţionăm, să arătăm că ne pasă de viitorul ţării şi al comunităţii în care trăim.
    Vă recomand pentru mobilizare să postaţi în toate grupurile facebook din Satu Mare şi, pe viitor, să avem un grup “Spirit civic sătmărean”, cu deviza “Nouă ne pasă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.