Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Protestul de duminică seara de la Satu Mare în imagini (FOTO)

Protestul de duminică seara de la Satu Mare a fost cel mai mare. Vă prezentăm protestul, cum poate fi el exprimat cel mai bine, adică în imagini.

10 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    De ce se lasa manipulati satmarenii?

    Pentru, credinta in nepolitic, ce fac pentru asta cred persoane afiliate politic partidelor de opozitie, acele ONG ce credeti fara un partid politic ar putea sa ajunga undeva? Nu va mai lasati manipulati!

    PS : Doresc ca cei care ies in strada sa plateasca majorarile de preturi care vin ca urmare a deprecierii leului, precum si pensiile si salariile tuturor celor 8 milioane de romani care beneficiaza de maririle de salarii si pensiile.

    PSS : vreau sa fac o plangere impotriva parintiilor care isi manipuleaza copii, includ si folosesc copii pentru a manipula, plangere si la protectia animalelor pentru inhamarea cu pancarde a animalelor.

    • Votant USR Răspunde

      Leul s-a depreciat fiindca Parlamentul European, UE, NATO si ambasadele tuturor tarilor dau un semnal de alarma sa NU LEGALIZAM FURTUL, fiindca riscam sa iesim din Uniunea Europeana si din NATO!

      Nu mai dezinformati satmarenii, jocul s-a terminat!

      • Satmareanul Răspunde

        Ar fi bine sa va documentati sa sa nu lansati idei pe care nici nu stiti, ca conducatorul vostru, esti in partid politic, pleaca, manipulezi esti la fel ca ei.

        • Votant USR Răspunde

          Am urmarit in direct ultima sedinta din Parlamentul European. Esti prost sau te prefaci?

        • Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

          Mai citeste si tu BBC, France24, Financial Times, The Guardian etc., sa vezi ca exista riscul iesirii din UE si NATO daca noi introducem o lege a gratierii sau o lege a amnistiei.

    • IoBag Răspunde

      Bă, să trăiești muulți ani! Așe bine am râs de prostiile pe care le-ai debitat, de era să mă sparg de râs! Zâ-le mă, nu te lăsa!

      • Votant USR Răspunde

        Sa traiasca multi ani, dar la puscarie, alaturi de ceilalti 100 de penali. Sper ca va fi coleg de celula cu Dragnea sau Tariceanu!

  2. Ion Răspunde

    Mai copii, stiti voi ce bani au (si cum i-au facut) unii din aia care sunt in primele randuri la demonstratii si dupa care voi umblati ca oile? Sa va exemplific eu? Ia uitati-va mai bine si daca nu stiti, intrebati in jurul vostru, poate va spune cineva si va deschide mintea ca sa nu va mai faceti de ras…

  3. M Răspunde

    Doar cei care ar fi beneficiat de aceasta lege iau apararea guvernului, sau cei are sunt membrii de partid, sau tata sau mama e membu/a de partid.

    M-am inselat foarte mult in postul Antena3. I-am apreciat in trecut pt munca lor, pt ca au facut o treaba buna, dar acum ii ling pe fata pe cei de la PSD…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.