Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

PSD Satu Mare îi susține necondiționat pe Dragnea și Grindeanu

depunere-candidaturi-psd-satu-mare-49Comitetul executiv al PSD Satu Mare, reunit miercuri după-amiaza în ședință, a adoptat cu unanimitate de voturi două rezoluții de susținere necondiționată a președintelui Liviu Dragnea și a Guvernului Sorin Grindeanu și o poziție legată de declarațiile președintelui PSD Iași, Mihai Chirică.

Prin rezoluțiile adoptate, PSD Satu Mare își exprimă susținerea necondiționată a  domnului Dragnea Nicolae în calitate de președinte al Partidului Social Democrat și susținerea Guvernului legitim al României condus de domnul prim-ministru Sorin Grindeanu și a programului de guvernare cu care PSD a câştigat încrederea românilor şi votul acestora la alegerile din 11 decembrie 2016. 

”Având în vedere necesitatea depășirii impasului în care s-a ajuns în societatea românească, nevoia de a implementa programul de guvernare cu care PSD a câștigat alegerile din 11 decembrie 2016 și de a veni astfel în întâmpinarea așteptărilor și a necesităților românilor, rămânem fideli românilor care ne-au legitimat, proiectelor pe care le-am susținut și celui care a avut inițiativa construirii unei Românii cu o clasă de mijloc puternică, domnul președintele al PSD Liviu Dragnea. Îl susținem necondiționat pe domnul președinte Liviu Dragnea, susținem Guvernul Grindeanu și toate acțiunile sale care au scop aplicarea programului de guvernare”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

De asemenea, membrii CEX al PSD Satu Mare au adoptat o poziție referitoare la afirmațiile liderului PSD Iași, domnul Mihai Chirică, exprimându-și dezaprobarea față de atitudinea acestuia și considerând că toate problemele se discută în primul rând în forurile statutare ale partidului.

Sursa: PSD Satu Mare

22 comentarii

  1. marriot Răspunde

    fedorca asta nu este in stare sa tina in frau partidul la Satu Mare] membrii psd sunt dezbinati intre oamenii presedintei si restul membrilor care vor binele partidului

    • Mitza Biciclista Răspunde

      Da’ de unde stii tu?!Te-o fi sunat Fedorca aseara sa-ti spuna tie asta ??!!Lasa vrajeala si treceti la munca nu la intins mana,techergheilor !

  2. Thalia Răspunde

    marele presedinte figurant din pesedeu Ardelean cu ce se mai ocupa? lumea nu poate sta la doua trei vorbe cu el ca este cu nasul pe sus, ditamai omul important

    • Mitza Biciclista Răspunde

      Si de-aia ai iesit tu la proteste ??!!Ca Ardelean nu te mai baga in seama??!Papagali manipulati!

  3. Coica Răspunde

    PUIE MSD!

  4. alain delon Răspunde

    un partid deosebit cu oameni foarte inteligenti care adevarul e ca intr-o democratie adevarata ar sta la gradina zoologica.

  5. alain delon Răspunde

    niste maimutoi care vor ajunge la lada de gunoi a istoriei

  6. Andrei Răspunde

    Oameni de tot rahatul. După atâtea zile de proteste îl ling in cur in continuare pe domnul condamnat. Rușine!

    • Mitza Biciclista Răspunde

      Proteste pentru ce ??Ca asa a vrut Johannes si gaska lui de lingatori??Ordonanta pentru care s-a facut tam-tam era deja constitutionala inca de anul trecut de cand CCR a declarat-o constitutionala, insa ”marele csolos&pruna renglota” au uitat sa o puna in aplicare!Fraieri si masa de manipulat!

      • nuconteaza Răspunde

        Zici tu? Poti sa imi areti documentul unde scrie partea cu 200 000 lei? Si pana la urma de ce 200 000 lei si nu 200 lei?

  7. Canadianul Răspunde

    niste papagali fara coloana vertrebrala. n-au intekles nimic dupa toate protestele cu participare RECORD.

    • Mitza Biciclista Răspunde

      Ba au inteles perfect ca sunteti niste manipulati fraieri care pentru un covrig o portocala si un suc ati indurat frig si ati strigat ,ca niste bezmetici, ceva ce nici voi nu stiati ce !!

  8. Mitza Biciclista Răspunde

    Ala cu cravata albastra cred ca era ”pleazna” !Ori asa o fi moaca lui??!!

  9. vlad.tepes Răspunde

    dupa poza zici ca ridica paos. Doamne miluieste!

  10. M Răspunde

    si pe CEausescu l-au sustinut membrii de partid, altfel erau Paaaa. asa e in comunismul asta.

  11. Phlorin Răspunde

    Sunteti fara caracter, voi si restu’ care il sustineti pe marele conducator. Asa l-ati sustinut si pe geoana si pe ponta si nu ati invatat nimic. De proteste nu zic nimic, voi cu realitatea voastra indusa ca sa puteti continua cu minciuna si manipularea. Manipulati in continuare electoratul vostru, dar ati trezit sentimente in oameni care nici nu stiau cine e dragnea&co. Tot asa baieti si fete, tot asa catre groapa de gunoi a istoriei.

  12. Sătmărean Răspunde

    Doar hoții sau cei iresponsabili pot să sprijine hoții! Rușine PSD Satu Mare!

  13. Observator Răspunde

    Numai oamenii lipsiți de caracter pot fi alături de cei care la ascunzișul nopții fabrică acte normative de slăbire a justiției. Voi nu vă gândiți la viitorul țării absolut deloc, fiind în asentimentul celor ce distrug speranța României, legalizând hoția.

  14. Pop Ioan Răspunde

    Măi pesediștilor, în campania electorală nu ați amintit deloc că sunteți preocupați de chestiuni precum OUG13, ordonanță care de va fi activată, cu diverse vicleșuguri, va îngropa pentru totdeauna PSD! N-aveți deloc rușine?

  15. satmarean Răspunde

    Pesedistilor, am aflat ca v-ati pronuntat pentru excluderea primarului de la Iasi, cel care a a vut curaj sa fie de partea protestatarilor, acuzandu-i pe cei ce sustrineau OUG 13. Va amintesc ca si Gabriel Les, colegul vostru, a facut la fel. Pe el nu-l excludeti?! De nu-l excludeti, decizia voastra este doar apa de ploaie. Oricum, v-ati pierdut demnitatea in momentul in care sunteti pentru legalizarea hotiei, pentru OUG13.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.