Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Razie a rutierilor la Satu Mare. Cum acționează polițiștii (FOTO)

razie politieDupă acțiunea de ieri din cartierul Micro 17, polițiștii rutieri sătmăreni au organizat azi dimineață o razie pe bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare. 

Planul de acțiune a polițiștilor a fost unul cât se poate de simplu. Una dintre mașinile de poliție era ascunsă între autoturismele parcate la aproximativ 100 de metri de Liceul Eliza Zamfirescu (MIU) înspre Podul Decebal. La câteva sute de metri înspre pod, în zona Bisericii greco-catolice, trei polițiști opreau mașinile în trafic, foarte probabil la îndrumarea polițistului aflat în prima mașină. 

Demn de remarcat este și faptul că nici cea de-a doua mașină de poliție nu era vizibilă șoferilor, aceasta fiind parcată pe o stradă lăturalnică. 

Niciunul dintre șoferii care au avut ”norocul” de a fi oprit de polițiștii aflați în acțiune nu au scăpat fără vreo sancțiune. 

Așadar, atenție mare pentru șoferii care circulă pe bulevardul Cloșca, spre Podul Decebal. 

7 comentarii

  1. Garcea Răspunde

    Asa ma imbecililor, stati in boscheti si amendati si luati-le permisul ca nu are stingator in timp ce oameni mor pe sosele.
    Faceti planul de amenzi sa i-si mai i-a ministrul de interne jacuzzi si cada de hidromasaj. Oligofreni ce au absolvit la apelul bocancilor din Campina.

    • Mitza Biciclista Răspunde

      Pare-se ca tu nu ai reusit sa ajungi la Campina si acum esti nervos !! :))))))))))))

  2. @mitza Biciclista Răspunde

    Asculta fa, fugi ca ai clienti care abia asteapta sa se de-a pe tine, se pare ca esti un bocanc de la campina ce freaca menta pe la birourile alea din ipj. Mai bine ma duc gunoier decat sa lucrez la politie si la campina se duc asa sa stii si tu doar idioti ca tine. Somn usor vezi sa iti ridici salariul pe 10.Pa organ ce esti

    • justin Răspunde

      bravo fortelor de ordine, sa faca simtita prezenta zilnic, daca nu altceva macar pocneste ceva in astia mai nervosi ca tine, toate colturile de strada sunt pline de voi, cocalari cu bemveuri

      • Dragnea Răspunde

        Ai dreptate , mai ales pe cersetori. eu eram cu masina albastra. Am luat avertisment. F corecti domnii politisti. P s am si bmw:)

  3. Satmareanul Răspunde

    Este corect ceea ce fac, sunt destui de multi analfabeti cu permisele cumparate si sunt si multi altii care nu stiu pentru ce este maneta din stanga volanului SEMNALIZAREA, macar se mai trezesc si ei. In legatura cu amenzile, constatarea a facut agentul din prima masina, amenda iti da alt agent care nu constata ci doar aplica sanctiunea, na asta se numeste incompetenta 😀

  4. GB Răspunde

    Îmi vine în minte maxima zilei, citez:”Să mulțumești pe toată lumea e imposibil, dar să enervezi pe toți e floare la ureche”. Ușor exagerat pentru subiectul articolului dar văzând comentariile în mare parte se potrivește. Și încă ceva, “viața(și portmoneul) are prioritate”, vă doresc tuturor șofat plăcut ca să le protejați! Bravo polițiștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.