Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Ea este femeia care a înfruntat cu curaj protestatarii la sediul PSD Satu Mare

protest 6 feb (241)Multă lume s-a întrebat cine este femeia care a înfruntat cu curaj ieri seară protestatarii sătmăreni aflați în stradă în fața sediului PSD din Satu Mare.

Singură, însoțită doar de un câine și înarmată cuo pancardă, curajoasa sătmăreancă s-a așezat în fața protestatarilor sătmăreni cerându-le să-i respecte votul ei și a celor aproape 3,6 milioane de români care au votat cu PSD, afirmând că susține Guvernul Grindeanu.

Curajoasa sătmăreancă nu este nimeni altcineva decât Crina C, care va împlini în curând 43 de ani. Originară este din Brașov, dar trăiește de mulți ani la Satu Mare.

Nu a fost niciodată înscrisă în vreun partid politic, dar nu și-a ascuns niciodată, în cercurile sale de prieteni, dar nu numai, preferințele sale politice de stânga. Nu este înscrisă în PSD și până aseară nici măcar nu știa unde este sediul PSD la Satu Mare.

Iată ce le transmite Crina sătmărenilor:
”Prietenilor mei:
Am obosit! Am obosit sa fiu acuzata ca am votat cu PSD, am obosit sa fiu înjurată pentru ca am alta opinie decât a unora dintre voi, am obosit sa încerc sa explic diferența dintre grațiere și amnistie, dintre abuzul in serviciu si furt, am obosit sa încerc sa explic ca un guvern nou trebuie creditat cu încredere măcar pentru o perioada de timp. Nu mă lupt cu nimeni dar nici nu va așteptați sa renunț la principiile mele doar pentru ca voi aveți altele. Cei care îmi sunt cu adevărat prieteni vor accepta schimbul justificat de argumente așa cum îl accept și eu, iar de ceilalți nu-mi mai pasa! Sunt de factura socialista, chiar dacă nu sunt membra sau simpatizant PSD. Așa am fost educata, în ideologia aceasta mă regăsesc și nu voi renunța niciodată la ceea ce sunt indiferent de opiniile altora. Voi recunoaște mereu ca cea mai buna guvernare a acestei țări a fost a liberalilor cu guvernul Tariceanu, am lucrat o viață în privat, dar asta nu mă face liberala! M-am saturat de ura, de necunoaștere, de autism dim partea ambelor părți. S-a ajuns prea departe! Nu ne mai ascultam unii pe alții. A greșit PSD-ul? Da, invariabil,deși poate v-ar surprinde sa aflați ce si unde cred eu ca au greșit. Au acționat legal? Da,la fel de invariabil! Ar trebui sa abroge OUG pentru a fi liniște? Da. Avem nevoie de liniște pentru a putea în sfârșit aplica un program de guvernare coerent și care se pare ca se dorește a fi implementat! Așa ca prieteni dragi, exista buton de unfriend aici pe facebook, va rog folositi-l cu încredere! Dar încetați sa înjurați, acuzați, urâți ! Așa cum eu va respect va rog sa mă respectați! Respiram același aer și eu nu va doresc ca aerul pe care dvs îl respirați sa fie otravit așa îmi doriți unii dintre voi! În momentul în care cineva dorește o discuție coerenta, bazata pe argumente și nu pe păreri și ura,va stau la dispoziție cu drag. Pana atunci mi-ar plăcea sa urmăriți si hotnews dar și a3.ro (cine știe intelege) 🙂 Din aceasta lupta, toți ieșim pierzători!”.

Crina spune că va merge în fiecare seară la sediul PSD pentru a-și face cunoscută susținerea sa pentru Guvernul Grindeanu atâta timp cât vor mai fi proteste la Satu Mare. 

21 comentarii

  1. vlad Răspunde

    A iesit o analfabeta sa protesteze! Inapoi la scoala tanti!

  2. respecta-ti respectati Răspunde

    mars la scoala . din cauza a 3599.999 ca tine suntem unde suntem.

  3. comentator Răspunde

    Problema tanti nu este că cine are dreptate sau nu, că aşa ne certăm şi tot nu ieşim la liman. PROBLEMA MARE ESTE CĂ ….. PRIMUL LUCRU AL ACESTUI GUVERN LEGITIM ( pentru că are majoritate în parlament până vor muşchii ALDE ) , DECI PRIMUL LUCRU şi cel mai important a fost să dea această ordonanţă. Care ordonanţă nu prea se dă pentru că este prea important. Că s-au mai dat ordonanţe şi legi prin asumarea răspunderii şi ne-am trezit la aplicare că cre multe hibe. Şi adică în ţara aceasta totul este perfect, duduie economia, agricultura merge brici, sunt ani de subvenţii şi se dau la timp, infrastructura rutieră este OK, avem atâţia investitori că deja le refuzăm etc., etc. Aşa e ?

    • Alt Satmarean Răspunde

      Primul lucru a fost să mărească salarul minim spre disperarea patronilor sa dea gratuități la studenți …..ca să meargă să demonstreze si le-a mărit si bursa….si as putea continua pana ajung la ordonanță!!!!!!

  4. xmen Răspunde

    Eu propun că dacă astă seară mai “apără” “realizările PSD-ului” ungeţi-o cu superglue ca nu cumva să se mişte de acolo.

    • Micsku Timea Răspunde

      Fiecare opinie trebuie respectată. Poate d-na are mai multe școli decât unii care comentăm, sau are o vedere mai clară. Poate chiar greșește dar, asta nu dă dreptul nimănui ca să o critice sau condamne. Să nu uităm că politica de după revoluție a dezbinat oamenii și nu i-a unit. Cu toții ne dorim să ne fie cât mai bine. Vă respect și să auzim numai de bine.

      • xmen Răspunde

        Am două ( 2 ) facultăţi, una la Universitatea Bucureşti promoţie 1992, iar una la Goldiş promoţie 2001 ( asta am făcut şi din cauza serviciului ) plus am 3 mastere. Toate făcute pe bune. Doctorat nu am, nu că nu aş putea, dar nu am timp plus nu merită financiar şi costă şi foarte mult. Mă îndoiesc că doamna are atâtea şcoli. În rest ai dreptate, ambele părţi, nu numai PSD-ul, manipulează puternic. Oamenii ar trebui să se ocupe fiecare de treaba lui şi de meseria lui. ŞI SĂ O FACĂ BINE. ŞI SEARA CÂND SE CULCĂ SĂ AIBĂ SENTIMENTUL SATISFACŢIEI CĂ A FĂCUT CEVA BUN. Dacă tot avem grija capra vecinului, tot rămânem acolo unde suntem. Sub fundul broaştei.Că politicienii….. Ei urmăresc numai interesele lor, financiare şi eventual şi politice. Dar în primul rând politice. Şi fac afaceri toţi cu toţii, indiferent de partidul din care fac parte. Niciodată nu o să facă un bine societăţii. Decât aşa pe lângă… Doar accidental. Au avut timp 27 de ani să demonstreze ce pot să facă dar se vede ce au făcut. Aşa că nici nu mă uit la ştiri acum perioadă. ŞI SCRIE ASTA UN FOST GOLAN DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII. Iar în ceea ce priveşte opinia doamni, eu o respect, să fie sănătoasă, dar îmi ară rău de ea.

      • Bogu Răspunde

        Ai dreptate…cu toate ca NU sunt deacord cu persoana si mai ales votul ei.

  5. Adinutza Răspunde

    Sunteti voi destepti…Noi simpatizantii PSD suntem toti prosti..Bravo ei!!!Traim intr-o tara democrata si are dreptul de a gandi si trai cum doreste ea.Alaturi de ea ar trebui sa fie toti cei care au votat pe 11 decembrie.Vom avea o tara “curata”cand se va face curatenie sus de la”capul mare”cel plin de case,bani in conturi si excursii.Asta nu e presedintele romanilor ci a “nemtilor”.Rade si cu fundul de voi”Tinerii frumosi si liberi”pe care ii manipuleaza cum vrea el si celalalte partide pe care le are alaturi de el(PNL+fost PDL,USR…)Instiga romanii la ura..Muscati ca pitbulii unii din altii,jigniti,injurati..Uitati ca este cineva mai mare ca “Capul Mare”…

    • Votant USR Răspunde

      Pai chiar esti proasta daca simpatizezi cu aia care pleaca din Parlament atunci cand afla de la Presedinte ca ei mai trebuie sa si munceasca (vezi discursul lui Iohannis de azi).

    • arabu" Răspunde

      adinutza ești troglodită și proastă de bubui , n-ai înțeles nimic din aceste proteste , nici nu mă mir poate ești femeie de seviciu la psd sau alde doar te-ai plâns că ai avut îndemnizație de maternitate 680 lei . Sau poate ești angajată pe undeva pe la stat dar de fapt freci podelele pe undeva pe la partid că așa-i moda la voi mafioții . Lasă tu în pace tehnocrații că aștia nu te-au chemat să dai cu mătura și mopul .

  6. Badea Gheorghe Răspunde

    Bravo ei! NU sunt simpatizant PCR, scuze, PSD, dar o respect pentru atitudine! Este dreptul dumneaei de a susține ce poftește inima ei!
    În altă ordine de idei, nu e vorba despre curaj ci mai degrabă de tupeu! Mulțimea adunată în sătmar NU a fost deloc violentă, așa că nu avea ce rău să i se întâmple …
    Apropos, fain cățel!

  7. Dani Răspunde

    Bai nemernicilor astia care va tineti smecheri!unde a-ti fost cand astia care vor sa ne conduca au inchis scoli si spitale?unde a-ti fost cand au taiat pensii si salarii???cand au crescut tva???bai daca v-as cunoaste personal v-as bate cu pitre!nu au avut oamenii bani sa isi trimita copii la scoala!astia au venit si au crescut pensii si salarii,v-au scos 102 taxe si tot asa!sa va fie rusine!oameni de nimic fara caracter!protestati ca v-au marit salarii si asa mai departe!inainte chitaiati de foame!

    • dani = bula Răspunde

      mai copile, n-ar strica sa treci inca o data prin clasa a patra , si tu si victima asta a tranzitiei din poza, daca nu cumva sunteti aceeasi persoana la felul cum scrieti…

  8. calin Răspunde

    Chitaim ca ne-au marit salariile cu maruntisuri ca sa poata fura ei mai departe si sa-si poata rezolva dosarele penale. Si pana la urma, se poate ca doamna nici sa nu fie proasta. Poate chiar are o multime de scoli, doar ca a fost lenesa in scoala generala. Acolo trebuie sa se intoarca, nu la masterate si doctorate ca alea precis ii si prisosesc!

  9. umbra Răspunde

    Daniele esti cel mai prost de pe pagina asta noi de te-am cunoaste personal cum zici tu nu te-am bate am avea grija de tine sa nu te calce vreo masina ca esti cu capu :}}}

  10. tot un satmarean Răspunde

    Aia care latra acuma(nu toti 90%), pe vremea cand s-au taiat salariile si pensiile, dadeau tunuri si urla nesimtirea in ei. Acum urla disperarea, de aceea, doua pedepse ar trebui sa se aplice pentru ca ,,aici nu incape intoarcere pentru nimeni, nu exista decat inainte sau sus!,, ca bine a spus cine a spus.

    • cârcotaş Răspunde

      Te urmăreşte verbul ,,a tăia” şi te obsedează verbul ,,a primi” Dani dragă.Altceva mai ştii?

  11. pacifist Răspunde

    Nu va lasa-ti manipulati cu informatii eronate si o sa vedeti cine e tradatorul si cine e pasnicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.