Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sătmăreancă la “Chefi la Cuţite”. Lingura perfectă. Trei cuţite!

chefi la cutiteO sătmăreancă de 29 de ani a impresionat juraţii de la emisiunea “Chefi la cuţite” difuzată în această seară pe Antena 1. Andrada Banc a pregătit ceva cu totul special, din plating cei trei chefi reuşind să îşi dea seama că mănâncă doar “ton în crustă de susan alb și negru”.

Sătmăreanca, având o experienţă de doi ani în bucătărie, în Franţa, a intrat cu emoţii în platourile de filmare. Cei trei juraţi, juraţii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu şi-au jucat foarte bine rolurile, dând de înţeles că nu este un preparat demn de un asemenea concurs, deşi au fost chiar impresionaţi. Ei au comentat ba că este un piure nu se ştie de care, ba că este prea mult susan, ba că poţi să mănânci şi cartofi prăjiţi, că are aceeaşi aromă.

Chiar şi-au imaginat cum arată concurentul: un Jedy tatuat de 22 de ani, un shaolin sau un bucătar de hotel.

“Cred că nu iau niciun cuţit”, a spus sătmăreanca înainte de a intra la jurizare.

Andrada Banc le-a spus juraţilor să are un “CV rainbow”, adică a făcut marketing, a lucrat ca operator IT, a muncit într-o firmă de consultanţă pe fonduri europene, în contabilitate. În bucătărie este de circa doi ani, gătitul fiind un hobby.

“Vreau să fiu acasă în ţara mea. Dacă am reuşit acolo vreau să cred că pot face acelaşi lucru şi în România”, le-a spus juraților.

Ea a pregătit un ton în crustă de susan alb și negru cu un piure topinambur, adică de “nap porcesc”, sparanghel tras la tigaie şi sos de soia caramelizat.

După ce au mai ţinut-o în suspans, chefii Scărlătescu, Dumitrescu şi Botea i-au dat câte un cuţit şi au spus că au gustat “lingura perfectă”.

În prezent, Andrada Banc lucrează la un restaurant din București, alături de Chef Cesar Alonso. Înainte a lucrat timp de doi ani în Franța, unde practic și-a început cariera în bucătărie. Sătmăreanca este absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din cadrul UBB Cluj-Napoca, specializarea Comunicare și Relații Publice, și masterandă în Relații Publice, în cadrul aceleiași facultăți.

chefi la cutite ton

Un comentariu

  1. Satmareanul Răspunde

    Felicitari concurentei si bafta de a ajunge mai departe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.