Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Sătmărenii nu se lasă. Ies din nou în stradă

protest 5 feb (39)Chiar dacă Ordonanța 13 a fost abrogată, sătmărenii nu se lasă și, alături de ceilalți români din alte orașe ale țării, vor ieși în stradă și în această seară la Satu Mare. 

Ar fi pentru a șasea seară consecutivă în care sătmărenii ar ieși în stradă să-și strige nemulțumirea față de actualul guvern. La fel ca și la acțiunile de protest inițiale, convocarea a fost făcută de Facebook, urmând ca protestatarii să se întâlnească în această seară, la ora 19.00, în Pasajul Coposu. 

La ultimele acțiuni de protest de la Satu Mare, prezența a fost destul de numeroasă, ajungându-se la un moment dat la peste 2.500 de protestatari. Și în această seară se așteaptă un număr destul de mare de protestatari în stradă, cei care fac convocările pe Facebook încercând să-i determine pe sătmăreni să li se alăture cu următorul slogan: ”Ieșiți din casă/Dacă vă pasă!”

8 comentarii

  1. Votant USR Răspunde

    Luptam pana la capat! Mai bine GOLAN decat ACTIVIST!

    • Popic Răspunde

      Mai copii, iesiti, de ce sa nu iesiti putin la aer… Numai uitati-va si voi cine asteapta sa va ia ciosvarta de sub nas… ca-s cu voi, acolo, pe strada :)))
      Iar tu, asta care esti votant, du-te tata si voteaza, ce cauti in strada?

  2. adio Răspunde

    Ies sobolanii

  3. Adinutza Răspunde

    Dragilor trebuia sa iesiti anul trecut cand tehnocratii ne conduceau tara,banii,cand era guvernul”meu”al bogatului nostru presedinte cu 6 case avute la inceputul mandatului si vreo 60 de case pe cand ne vom scapa de el…Atunci ati fost multumiti ca ne-am lasat tara pe mana unor nesabuiti,habarnisti care habar nu aveau ce fac acolo unde erau pusi…Sau trebuia sa iesiti pe vremea cand ne taiau Boc si Basescu salariile pensiile indemnizatiile cu 25%…Atunci trebuia sa Iesiti si sa Manifestati.Iesiti cand trebuie,nu cand va pun altii!!Luptati pentru drepturile voastre atunci cand va umbla la”buzunare”nu cand va didacteaza altii…

  4. arabu" Răspunde

    adinutza ești troglodită și proastă de bubui , n-ai înțeles nimic din aceste proteste , nici nu mă mir poate ești femeie de seviciu la psd sau alde doar te-ai plâns că ai avut îndemnizație de maternitate 680 lei . Sau poate ești angajată pe undeva pe la stat dar de fapt freci podelele pe undeva pe la partid că așa-i moda la voi mafioții . Lasă tu în pace tehnocrații că aștia nu te-au chemat să dai cu mătura și mopul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.