Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Sătmărenii, pentru a treia seară consecutiv în stradă (LIVE&FOTO&VIDEO)

miting satu mare prima

UPDATE: 21:30 – Coloana s-a micşorat, au rămas sute de persoane care s-a întors la sediul PSD şi de aici au pornit înapoi pe traseul de dinainte. Autoriaţia este valabilă până la miezul nopţii.

UPDATE: 21.00: Cei circa 1.500 de protestatari sătmăreni au ajuns pe platoul din Piața 25 Octombrie. ”Ceaușescu, nu fi trist, E și Dragnea comunist!”, ”Ceaușescu n-a murit, este Dragnea travestit!”, ”Tot Ardealu, reneagă pe Grindeanu!”.

UPDATE: 20.50. Primii protestatari  au ajuns în Piața 25 Octombrie (Centrul Nou), lângă Someșul. În timp ce alții abia se află la ”Casa Albă”. Sunt circa 1.500 de protestatari la Satu Mare în acest moment. ”Gabi Leș, spune ce păzești!”

UPDATE: 20.40: Demonstranții sătmăreni au ajuns la sediul ALDE Satu Mare. ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!”

UPDATE: 20,35. S-a ajuns la sediul Poliției Județene. ”Poliția e cu noi!”, ”Jandarmeria, jos pălăria”. Marș spre sediul ALDE!

UPDATE: 20.20: Protestatarii sătmăreni au ajuns la Lupoaică. Sunt peste 1.500 adunați în stradă. ”Abrogați, și apoi plecați!”. ”Satu Mare cere, fără grațiere!”, ”Dragnea și gașca lui, trădătorii neamului!”. De aici, demonstranții sătmăreni se îndreaptă spre sediul ALDE!

UPDATE: 20.10. Demonstranții de la Satu Mare, care între timp au ajuns la peste o mie, de îndreaptă spre statuia Lupoaicei. ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”. 

UPDATE: Ora 20.00: Protestatarii au ajuns la Palatul de Justiție. Sunt peste o mie. Se scandează: ”Vrem Justiție, nu corupție!” sau ”Gabi Leș, spune ce păzești!”, ”Abrogați, și apoi plecați!”. 

UPDATE: 19.55. Protestatarii sătmăreni se îndreaptă pe statuia Lupoaicei. Între timp s-au adunat peste 800. ”Am ieșit din casă, pentru că ne pasă!”.

UPDATE: 19.37: Sătmărenii care au ieșit în stradă au ajuns la sediul PSD Satu Mare. Sunt mai bine de 500. Și continuă să vină. Se scandează ”PSD, Ciuma Roșie”, ”Hoții, Hoții”, ”Rușine să vă fie!”, ”Jos Guvern-ul!”, ”Dragnea, nu uita, așteptăm și cartea ta!”, ”ALDE și PSD, aceeași mizerie!”, ”DNA, să vină să vă ia!”, ”Ați trecut la fapte, șobolani de noapte!”.

UPDATE: 19.25: Protestatarii sătmăreni au pornit spre sediul PSD Satu Mare. Se scandează: ”PSD, Ciuma Roşie”, ”Rușine să vă fie”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă”, ”Dragnea, nu uita, asta nu e țara ta”, Hoții, Hoții”, ”Nu stați la căldură, PSD vă fură”, ”ALDE și PSD, trădători de patrie”. 

Pentru a treia seară consecutiv, sătmărenii au ieșit în stradă protestând împotriva modificărilor la Codul Penal făcute de Guvernul PSD. 

Ca și în serile anterioare, protestatarii sătmăreni s-au adunat, și de această dată în Pasajul Corneliu Coposu. Spre deosebire de alte seri, de data aceasta protestatatii sătmăreni au decis să se întâlnească la ora 19.00, nu la ora 17.00, ca în precedentele două seri. 

La ora 19, în Pasaj se adunaseră circa 30 de protestatari. Înarmați cu pancarde anti PSD și anti-Grațiere. Apoi a crescut la 50…100…și numărul lor crește. A ajuns la 150 de protestatari. Sătmărenii continuă să vină în număr mare. 

Pare a fi cea mai mare acțiune de protest la Satu Mare din ultima vreme. 

PortalSM vă va ține la curent cu tot ce se întâmplă la protestul din Satu Mare din această seară. Vor fi imagini LIVE din mijlocul protestatarilor sătmăreni. Îi invităm, astfel, pe sătmărenii care în această seară nu au reușit să iasă în Centru să fie alături de protestatari prin intermediul PortalSM. 

3 comentarii

  1. Anti PSD, ALDE si PRU Răspunde

    Scandarea cu trist e de fapt “Dragnea, nu fi trist, la Jilava e dentist!” 😉

  2. alina Răspunde

    Nu vă lăsați până la capăt!!!

  3. vlad Răspunde

    daca Pnlisti au rusit sa scoata doar 150 de oameni inseamna va dati seama cita incredere mai pot avea intre cetateni dupa ce au dus tara asta la dezastru ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.