Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmărenii, a șasea seară consecutiv în stradă (LIVE& FOTO& VIDEO)

protest 6 feb SM

UPDATE: 20.40. Protestul de luni seara de la Satu Mare s-a încheiat în Pasajul Corneliu Coposu cu intonarea Imnului de Stat al României: ”Deșteaptă-te Române!”. Protestatarii și-au dat întâlnire din nou, mâine seară, de la aceeași oră, în aceeași locație!

UPDATE: 19,55. Circa 150 de protestatari sătmăreni se îndreaptă în aceste momente spre Tribunalul Satu Mare. Va urma Lupoaica, sediul ALDE și platoul din Centru Nou. 

UPDATE: 19.41: Protestatarii sătmăreni au ajuns la sediul PSD. Urmăriți imagini LIVE chiar acum. 

UPDATE: 19.34: Circa o sută de protestatari au pornit spre sediul PSD Satu Mare. Se scandează lozinci împotriva social democraților și a liderului lor, Liviu Dragnea. 

Sătmărenii au ieșit în stradă pentru cea de-a șasea seară consecutiv. Circa 50 de protestatari s-au adunat în această seară în Pasajul Corneliu Coposu la ora 19.00, ora planificată. Însă lumea continuă să vină. 

Și în această seară, protestatarii sătmăreni cor ”colinda” sediile județene ale PSD și ALDE, Palatul de Justiție, Lupoaica, urmând ca marșul de protest să se încheie pe platoul din Centrul Nou. 

PortalSM își va ține la curent cititorii care în seara aceasta nu au putut lua parte la această acțiune de protest. Rămâneți alături de noi. Vom transmite imagini LIVE chiar din mijlocul protestatarilor de la Satu Mare. 

19 comentarii

  1. Adinutza Răspunde

    Dragilor trebuia sa iesiti anul trecut cand tehnocratii ne conduceau tara,banii,cand era guvernul”meu”al bogatului nostru presedinte cu 6 case avute la inceputul mandatului si vreo 60 de case pe cand ne vom scapa de el…Atunci ati fost multumiti ca ne-am lasat tara pe mana unor nesabuiti,habarnisti care habar nu aveau ce fac acolo unde erau pusi…Sau trebuia sa iesiti pe vremea cand ne taiau Boc si Basescu salariile pensiile indemnizatiile cu 25%…Atunci trebuia sa Iesiti si sa Manifestati.Iesiti cand trebuie,nu cand va pun altii!!Luptati pentru drepturile voastre atunci cand va umbla la”buzunare”nu cand va didacteaza altii…

  2. Adinutza Răspunde

    In primul rand draga nu se jigneste o femeie.Se vede ca lucrezi la patron pentru ca esti nesimtit si liber la gura.Doar analfabetii vb in stilul asta.Nu toata lumea are”norocul”tau de a munci la patron pe mii de lei,iar altii dupa 16 ani de scoala,10 de munca ajung sa depinda de fost(Basescu) si actual (Iohannis)presedinte corupti,penali si smecheri pentru buzunarele lor si pentru familiile lor.(casute si excursii de lux)Traieste tu cu salarul minim pe economie si sa te aud atunci…Din pacate omul cu scoala nu conteaza in ziua de azi ci “smecheri”slobozi la gura ca tine…Voi sunteti viitorul tarii!!!!Vai de capul tau ROMANIE draga!!!!

    • Sătmăreanul Răspunde

      Ești o frustrată, femeie. Și pun pariu că ești și bugetară! Dacă te lauzi că ai atata școală de ce rămâi pe salariul minim pe economie? Ești o mediocră, de aia. Niciodată nu o să îți depășești condiția asta de frustrată care a găsit pe cine sa dea vina pentru toate problemele ei. Așa e. Băsescu și Iohannis sunt de vina. Eu cred că și americanii. Vorba cântecului de la Vama!

      • gheo Răspunde

        Las ca esti tu SLUGA la privat “satmarene” te cunoastem deja
        Nu te ascunde dupa tastatura

        • satmareanul Răspunde

          Slugile astea de la privat va platesc voua, bugetarilor, salariile, inclusiv jegurilor care au ajuns sa conduca tara asta. Mai bine sluga la privat, decat sa intind mana, dupa ajutoare sociale, ca si tine, mai Gheo. Dat tot nu imi vine sa cred, ca dupa 27 de ani, inca mai aparati un partid care de fiecare data a dat-o in bara, grupa mare!!!!! Probabil suferiti de sindromul Stockolm, or poate sunteti masochisti …

      • IoBag Răspunde

        Ți-a spus clar sus, are doar 10 clase! Vorbești cu femeia de servici de la bordelul lui Govor!

      • Analfabetule, Răspunde

        tu esti un bou !Ar fi trebuit sa va lase Ponta cu salariul ala de 900 de lei,sa va roada foamea-n glanda!!Pe cine credeti voi ca “ajutati” cu cacaturiel vostre de asa zise “manifestatii”??Fraierilor ce sunteti !!

  3. nu va fie frik Răspunde

    Nu va fie frik Dragnea se ridica!

  4. P.L.M Răspunde

    Ha ha de tot rasul, deja doar 200 )))) gata nu ati mai primit bani si pentru astazi?
    Asa incet incet nu mai iese nimeni…

  5. Adinutza Răspunde

    Ar trebui sa iasa acum cei 4 milioane de oameni care au votat,au ales si voi cei care primiti bani va bateti joc de voturile lor.Noi i-am lasat pe ai vostri anul trecut si nu au facut nimic(doar ptr ei)Acum trebuie lasati si astia sa faca ceva pentru NOI!!!!

    • IoBag Răspunde

      Cei puțin peste 3 milioane de alegători ai PSD reprezintă aproximativ 18% din totalul populației cu drept de vot! Despre ce vorbești? Mai pune 4-5% al penalilor ALDE și vezi cam cât de legitim și reprezentativ e guvernul tău!

      Pentru VOI au făcut destule … Acum e cazul să facă ceva pentru ȚARĂ și să-și dea demisia, atât guvernul cât și șefii celor două camere ale parlamentului!

      Iar tovarășul Dragnea, penalul, la pușcărie împreună cu criminalul de Iliescu!

  6. simplu cetatean Răspunde

    Mai postacilor un doi va sesizati sa comentati aberatii , noi cei din strada spre deosebire de voi avem si job-uri si nu traim doar sa postam sa slavim si sa preamarim rahaturile in numele carora postati voi … Atat puteti mintal

  7. Adinutza Răspunde

    Lasa mai satmareanule ca esti tu mai grozav…Daca a avea carte inseamna pentru tine frustrat inseamna ca jumatate din populatie suntem.Bine ca esti tu tare in…vorbe.Eu nu ma plang cer doar sa ne fie respectate voturile.NU TOATA LUMEA S-A nascut cu STEA in frunte ca tine.Eu mi-am depasit conditia prin munca depaseste-o si tu ….prin ce vrei tu.Nu toti reusim sa ne nastem mari si tari ca tine…

    • altu` Răspunde

      Stimata doamna, spuneti ca aveti carte. Cu prietenie va spun ca cele din domeniul politicii, care v-ar scoate din confuzia cum ca votul nu va este respectat, va lipsesc. Va dau un titlu: “Modele ale democratiei. Forme de guvernare si functionare in 36 de tari”, de Arend Lijphart. E o carte citita in multe universitati. Lectura placuta.
      Nu va fura nimeni nimic. Ati votat la alegeri parlamentare, NU guvernamentale.
      P.S invatati sa ganditi singura.

  8. baciu Răspunde

    olee/ole/ole/ole/
    ca oileee/ca oileee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.