Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Se cred regii șoselelor. Unii taximetriști nesimțiți (FOTO)

taxi2Unii taximetriști sătmăreni se cred regii șoselelor și cred că își pot permite să oprească sau să staționeze ca niște nesimțiți. Și de fiecare dată găsesc aceeași scuză penibilă: acolo a avut comanda.

Desigur, comanda a fost pe trecerea de pietoni, în stația de autobuz sau, de ce nu, chiar în mijlocul străzii, cu avariile pornite. 

Dacă nu opresc aiurea, aceeași taximetriști fac tot felul de manevre foarte periculoase în traficul și așa foarte indisciplinat din Satu Mare. 

O parte dintre nemerniciile făcute de taximetriști în trafic au fost fotografiate și postate pe Facebook de activiștii de la DriversSM.

PortalSM a făcut o selecție cu cele mai nesimțite opriri și staționări ale taximetriștilor și vi le prezentăm și vouă. Comentariile vă aparțin. 

Sursa foto: DriversSM

20 comentarii

  1. Martor Răspunde

    Asta cu passatu combi 69 roy,mai și bea.nu odată l-am simțit băut.

    • Adrian Răspunde

      Credeti-ma nu e singurul!Sunt care in cei 10 ore de lucru beau lejer si 3 sticle de bere!Spala foarte bine rinichii!

      • cetatean Răspunde

        mai este unu cu un opel astra caravan gri metalizat de prin 2010.nu mai stiu nr. de inmatriculare exact, dar e ceva cu ”PED”.e un jeg de om de vreo 50 de ani.daca nu ma potolea nevasta, il luam la pumni…vorbeste cu clientii de parca-s niste carpe.

  2. alina Răspunde

    Sm 07 PZL passat combi este indisciplinat. Măsuri!!!

  3. alina Răspunde

    Vip și prima taxi ce se întâmplă cu șoferii dvs?

  4. alina Răspunde

    Domnu Fanea?. Urgent măsuri!!!

  5. matroz Răspunde

    @all:nu mai bine ati face un miting in Piata de vechituri?Cu ce drept drivers chiar din Satu Mare fiind acuza?Are o experiza in circulatie?Sau e un urechist ca si multi altii pe care ii mananca varful degetelor cand vad poze pe calculator?Nu sariti neamurilor…..nu sunt taximetrist,care si ei sunt oameni poate nu perfecti ca neinspiratii dreiveri care impart dreptatea in satmarul nostru supraaglomerat.Zat nechematilor!!!!

    • Alt Satmarean Răspunde

      Ce expertiză mai trebuie când se vede cu ochiul liber si la fel si in trafic.Eu as propune serviciului circulației ca pt o perioadă de o lună un echipaj să se ocupe special de taximetriști. Ar fi un câștig și pt ei ca ar scădea concurenta sigur.

  6. Adrian Răspunde

    Cand primesti o comanda fiind taximetrist, trebuie sa o onorezi. De multe ori clientii, daca solicita un taxiu doesc sa se urce direct in el de la adresa solicitata. Clientii pot fi de mai multe feluri : comozi, persoane fara permis, penru care regulile de circulatie nu exista, persoane cu handicap care nu se pot deplasa. Cand primesti adresa solicitata prim statie nu cunosti natura clientului. Asa te tezesti ca trebuie sa astepti clientul (min 10 min) la adrese ca : in fata la Borsalino, in fata la Lic. D-na Stanca; pe Drumul Careielui in fata blocurilor cu numerele C 16,14,12,10, loc in care blochezi prima banda de mers. Spuneti-mi va rog cum pot sa iau un client de la Borsalino fara sa stationez pe trecerea de pietoni in conditiile in care stalpisorii te impiedica cu toate ca statia de taxiuri este la doar 20 m.

    • nuconteaza Răspunde

      Si cred ca e tot in datoria celor care va spun astea sa tina cont de reguli? Sau nu au treaba cu asa ceva si ar trebui sa se lase de meserie? Daca esti taximetrist cu “experienta” nu inseamna ca ai dreptul sa faci ce vrei tu in trafic. Daca tot ai experienta ar trebui sa fi model pentru ceilalti, dar mnah… taximetristii jmecheri nu stau la discutii cu aia din trafic. Eh asta e.. asa trebuie sa fie si in vest nu? Ca doar suntem la fel de “civilizati” … sau nu?

  7. Nicolae Răspunde

    Nu sunt taximetrist insa sunt convins ca sunt clienti care vor sa urce in masina direct din buda, sau din poiata , daca opreste unul sa-si ia clientul nu-I capat de lume. Uitati-va la idiotii care-si parcheaza masinile tocmai ca ceea ce sunt adica idioti cu tupeu.Apropo de idioti , acestia cred ca a avea tupeu este o valoare , valoarea mea , valoarea mea….gunoaie ordinare…..

  8. Nicolae Răspunde

    stau ca boul cu semnalizarea pornita pentru a iesi dintr-o parcare ca sa ma incadrez intr-o lunga coloana si cine crezi ca ma lasa sa ies ? ,un “nemernic” de taximetrist , restul ingerasilor s-au pisat in sapca mea…..

  9. Andrei Răspunde

    Pe strada corvinilor, se oprește un taximetrist pe banda de circulație, ca doar plătește clientul si coboară. Ghici ce, lângă el este un loc de parcare gol si o intrare in curte, deci poate intra lejer. Is comozi si de foarte multe ori niște nesimțiți, ca doar are dreptul sa lase sau sa ridice clientul si din locuri nepermise. Dacă îl claxonezi, ca pana se foiește clientul, pana ii da rest, lumea se aduna in spatele lui, și-atunci el e cel supărat. Am întâlnit des si taximetriști civilizați in trafic, dar ei nu sunt remarcati pentru ca CIRCULA REGULAMENTAR, așa cum e normal s-o facă !!!

  10. Bucuresteanu' Răspunde

    uite ai dreaq soferi disciplinati unde erau.
    pai mah reporteri cretini : inainte sa generalizati duceti reportajul la un editor. s-ar putea ca cei corecti si civilizati sa se supere si sa va caute.

    nu sunt nici unul din cei pozati dar nici cel mai corect sofer. cand stai de dimineata pana seara in masina,trafic si parcari treci de 100 ori de la o stare la alta. in functie de circumstante tu ca taximetrist trebuie sa te adaptezi. nu poti fi perfect dar nici nesimtit tot timpul. taximetristii corecti pe pare voi i-ati bagat in aceeasi oala cu scursurile societatii(nu trebuie sa te faci taximetrist sa fii muist si scarba in trafic) va transporta in siguranta : mama la biserica , tatal la pescuit , nevasta la munca , copii la scoala , sotul (pisat pe el de betie) acasa de la curve.

    Suntem oameni care gresim. cu Totii !!!

    inchideti in plm ochii si mergeti mai departe imaginanduva motivul pentru care a facut acel lucru gresit.este o scuza… la fel cum si voi,noi,altii au o scuza cand gresim. nu ne apucam sa facem reportaje cretine din lipsa de subiecte gen senzatii tari.

    Uitati-va in Cluj,timisoara,iasi,constanta,bucuresti ! ce taximetristi sunt acolo. ce ati vrea de la satu mare ? :))

    • Wow Răspunde

      Inchideti in plm ochii? Vezi matale, de asta se fac accidente…
      Eu iti doresc sa conduci cu ochii deschisi 😉

    • unu Răspunde

      asta ce inseamna dobitok ce esti ca trebuie sa ne raportam la tiganii sudisti in satu mare oamenii sunt mai civilizati asa ca si taximetristii ar face bine sa respecte regulile de circulatie si alea de bun simt

    • Norick Răspunde

      “inchideti in plm ochii si mergeti mai departe ” as fi dat dreptate “colegu” , dar cu expresia sus citata ai picat examenul…:-)
      Candva, pe vremuri , a fi taximetrist era o meserie remarcabila , dar din pacate au aparut taranii de la coada vacii (cu acest limbaj de mai sus) si au urcat in mertane… o data cu cumpararea unei masini nu primesti si civilizatie si cultura…:-P .-D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.