Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Ștef: trebuie negociat cu BlueAir și Ryanair. Maramureșul o face

ryanairFostul președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a atras atenția azi, în cadrul ședinței CJ, că Aeroportul Satu Mare ar trebui să poarte negocieri atât cu Blue Air, cât și cu Ryanair în vedere înființării unor noi curse internaționale. Acesta a mai adăugat că reprezentanții Aeroportului Baia Mare fac acest lucru.

După cum se știe, în momentul de față de pe Aeroportul Satu Mare există o singură cursă internațională, cea înspre Londra, înființată de Wizz Air. Se mai vehiculează că până în toamnă vor mai fi înființate curse spre Londra, dar și spre Paris. 

Tot cu aceeași ocazie, Ștef a cerut actualei conduceri CJ să discute cu reprezentanții TAROM pentru a nu dezavantaja Aeroportul Satu Mare, în sensul că în noul program de vară nu există niciun zbor cu înnoptare. Ștef consideră că vinovat de toate acestea este secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, maramureșanul Dragoș Titea, care avantajează Aeroportul Baia Mare.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a spus că motivul oficial pentru care TAROM a mutat cursele de noapte de la Satu Mare este faptul că Romatsa a rămas cu doar trei oameni și nu pot asigura curse mai multe.  Pataki a mai spus că actualul orar TAROM este mult mai prost pentru sătmăreni decât cel din urma cu 6 luni. 

“Eu o să mă întâlnesc cu dl. Zetea, preşedintele de la Maramureş, nu ne-am văzut de trei luni şi probabil de asta au pornit ei pe direcţii greşite, care nu ne ajută nici pe noi, nici pe ei”, a spus Pataki.

5 comentarii

  1. IoBag Răspunde

    Marș mă ciumetule! Fugi că vine DNA să te salte …

  2. jonel Răspunde

    La cât de slab dezvoltat este Satu Mare şi a fost lăsat de foştii …., să nu vă mire că cei din Baia Mare vor avea mai multe curse externe. Moroşenii sunt hotîrâţi şi uniţi. Tovarăşe Ştef, ai investit în firme din alte oraşe, nu în Satu Mare. Aţi făcut ca Satu Mare să devină un SAT MIC.

  3. Flaviu Răspunde

    Bravo Adi, astia oricum nu or negocia ii doare la bendix, au ordin din ungaria sa nu deranjeze aeroportul Debrețen
    UDMR nus curioşi

  4. M Răspunde

    Mai Stefutule, nu sesizei ca esti paaaa??? De ce nu ai negociat tu? Nu au vrut sa iti dea spaga sau care era problema? Asa am auzit ca Si Wizz a astepta schimbarea conducerii din acelasi motiv. Sa nu uitam ca Wizz a semnat cu Pataki!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.