Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Sute de pachete de țigări de contrabandă, în mașina unui sătmărean

tigari contrabanda (3)Polițiștii din structurile de ordine publică, însoțiți de cei din Serviciul de Acțiuni Speciale, continuă acțiunile derulate în vederea combaterii transportului pe drumurile publice și comerțului ilegal cu produse din alcool și tutun nefiscalizate.

În acest context, ieri,  06.02.a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Secției Rurale Gherța Mică, acționând pe drumurile publice adiacente comunei Halmeu, au oprit în trafic, la intersecția cu drumul spre Băbești, un autoturism înmatriculat în Ucraina, în care erau ascunse sute de pachete de  țigări de contrabandă. 

La volan a fost identificat un bărbat de 39 de ani din comuna Odoreu, iar în urma controlului efectuat asupra vehiculului, polițiștii au descoperit 445 pachete de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de transport şi deţinere de mărfuri provenite din contrabandă și care trebuie plasate sub regim vamal iar pachetele de țigări, ce nu prezentau banderole de marcaj sau timbre fiscal, au fost ridicate în vederea confiscării

6 comentarii

  1. florin Răspunde

    Oare cum a reusit sa treaca de vama? Probabil vamesii si politistii de frontiera erau la masa.

  2. Poponar Răspunde

    Domnilor de la Portal Sm,stimati domni de la Politia Romana oare cand va autosesizati si cand faceti UN PIC DE CURATENIE si la Piata Somes din Satu Mare. Tigeri de contrabanda ca nu te poti misca de cei care comercializeaza la NEGRU tigari…E penibil ca nimeni nu opreste mizeria de acolo….

    • Gustav Răspunde

      Domnule…. ai perfecta dreptate… Tigani de nu te poti misca de ei!!!!
      Halo!!!! Politia Penala …. LOCALA CEI MAI PENALI!!!!
      Nu ptr. parcare neregulamentara trebe dat amenda….. betivii Dracului!!!
      Rusine!!!

  3. Anonim Răspunde

    In piata nu va disparea contrabanda pentru ca sunt mana in mana cu POLITIA DE FRONTIERA, ei alimenteaza in mare parte tiganii din piata, la VAMA trec zilnic sute chiar mii de cartuse, controlul este facut de ochii lumii, vamesii beau cat incape mai ales in turele de noapte, multa lume stie asta si traiesc din asta.oricum sunt convins ca se va sterge acest comment cat de repede

  4. Petre Răspunde

    Cei de la ANAF ce faceti in acest domeniu???Ei nu platesc impozit…nimeni nu are curajul sa se atinga de acesti dobitoci?????

  5. DNA Răspunde

    Țiganii cu țigări sunt ai noștrii, lăsați-i în pace vă rugăm!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.