Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Un sătmărean, considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România, condamnat

sabin sasUn sătmărean aflat până nu demult pe lista celor mai căutate persoane de către Poliţia Română va ajunge la închisoare după ce a fost condamnat pentru înşelăciune.

Mircea Sabin Sas este unul dintre cei mai periculoşi infractori din România, apărând ani de-a rândul pe lista ”most wanted” a Poliţiei Române alături de persoane condamnate pentru omor, trafic de droguri, proxenetism, tâlhărie şi evaziune fiscală.

Originar din Satu Mare, Mircea Sabin Sas s-a născut pe 22 decembrie 1965, reuşind recordul de a avea trei mandate de arestare preventivă emise pe numele său în 2014 pentru falsificare de monedă şi înşelăciune. Sătmăreanul a fost condamnat în total la 8 ani şi o lună de închisoare, dar ani de zile a reuşit să scape de închisoare, ascunzându-se de oamenii legii.

Pe 13 februarie, Judecătoria Galaţi l-a condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Bărbatul falsificase două avize de însoţire a mărfii şi o delegaţie pentru ridicare de mărfuri, în baza cărora a ridicat peste 3.000 de lei ca reprezentant al unei firme, SC  Zahărul SA Oradea. Verdictul instanţei nu este definitiv.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.