Ultima actualizare: azi, 13:37

Locale

Un tânăr din Satu Mare, Dragobetele Ministerului de Interne (MAI) (FOTO)

dragobete1Un tânăr sătmărean, cursant al Academiei de Poliție București, a fost desemnat îndrăgostitul model al Ministerului de Interne și, alături de iubita sa, reprezintă imaginea MAI de Dragobete. Este vorba despre Bogdan Hodor.

Pe pagina de Facebook al Ministerului de Interna au fost postate mai multe poze cu cei doi tineri, imagini care au fost însoțite de următorul text: 

”Ei sunt Daiana și Bogdan, ea din Constanța, el din Satu Mare. S-au întâlnit la București, la Academia de Poliție, se cunosc de un an și jumătate iar astăzi, de #Dragobete, sărbătoresc românește la Muzeul National Al Satului “Dimitrie Gusti”, locul unde se unesc destine și tradiții.”

Sătmăreanul Bogdan Hodor este absolventului Colegiului  Național ”Ioan Slavici”, iar acum se află în al doilea an de studiu la Academia de Poliție din București. 

De aproximativ un an Bogdan se află într-o relație cu frumoasa Daiana din Constanța, iar Ministerul de Interne a decis ca frumoasa poveste de dragoste dintre cei doi să reprezinte imaginea MAI de Dragobete. 

Un comentariu

  1. GB Răspunde

    Frumos, frumoși. Bravo MAI! “mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.