Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Undă verde pentru realizarea noului sediu al Prefecturii

prefecturaDemersurile pentru realizarea noului sediu al Prefecturii Satu Mare, care va fi vizavi de sediul IPJ Satu Mare,  au undă verde și pot începe odată ce a fost alocată o sumă însemnată în acest sens. 

Deputatul UDMR de Satu Mare, Magyar Lorand, a arătat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul organizației județene a Uniunii, că pentru începerea lucrărilor la această investiției a fost alocată suma de 2,5 milioane de lei. 

Depuautul Magyar Lorand a mai arătat că, în cazul acestei investiții, licitația este încă în lucru și că suma alocată poate fi suficientă pentru începerea demersurilor necesare în urma cărora acest imobil, care acum se află în paragină, să se transforme într-un sediul modern al Prefecturii Satu Mare. 

Valoarea estimată a contractului este de 14.311.278, 94 de lei, din care pentru execuția lucrării este prevăzută suma de 12.981.442,94 lei (fără TVA), pentru dotări 1.282.400 lei (fără TVA), iar pentru organizarea șantierului 47.436 lei (fără TVA).

 

3 comentarii

  1. Mariana Răspunde

    Doar un sediu de Prefectura lipsea acestui oras , Podurile s-au construit , centura e gata si ea sa facem Prefectura zic !!! Halal prioritati aveti fratiilor !

    • nuconteaza Răspunde

      Pentru pod este finantare, nu exista constructor ca sa efectueze constructia podului. Pentru centura nu ar fi fost niciodata bani , daca nu erau de la guvern. La fel si cu modernizarea stadionului sau cu sala polivalenta.
      Eu zic ca ar trebui finalizata constructia asta mai ales ca arata penibil in centrul orasului. Malurile somesului ar trebui aranjate si reabilitate toate blocurile din Satu Mare. Mega Mall sa apara , Kaufland 2 , varianta ocolitoare sa fie gata , al 3-lea pod si orasul incepe sa prinda contur.

  2. Jan Răspunde

    Vedeti, asta este genul de cheltuiala din bugetul de stat care ar trebui eliminat in totalitate.
    La urma urmei, cind spui buget de stat, spui banii nostrii.
    Am spus intotdeauna ca bani la buvet sint enorm de multi dar sint realmente topiti pe nimicuri. Aceasta investitie este un asfel de nimic.
    Avem cea mai mare cladire administrativa din tara dupa Casa Poporului.
    Cum “dracu” nu pot sa incapa cei sub 40 de angajati ai Prefecturii (cu soferi cu tot) in acest mastodont ?
    Oare cine o fi facut studiile care arata oportunitatea unei asfel de cheltuieli ?
    Cind vreodata va va explica cineva ca nu sint bani de mariri de pensii sau salarii, aratati-i sa ia de la astfel de asa zis investitii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.