Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Vine primăvara la Satu Mare. Ce temperaturi ne așteaptă

primavaraRegimul termic al județului Satu Mare va fi unul foarte bun în perioada următoare, cel puțin comparativ cu ce am avut în ultimele aproape două luni. Temperaturile vor fi destul de ridicate în zilele ce urmează fapt ce ne poate face să credem că vine primăvara la Satu Mare. 

Chiar dacă dimineața a fost destul de răcoare și s-a format ceață, azi va fi destul de cald la Satu Mare, mercurul în termometre urmând să urce până la 7 grade, potrivit previziunilor făcute de meteorologi. Peste noapte se va răcori puțin, când temperatura va coborî până la 3 grade. 

Mâine va fi însă foarte frumos. Soarele va fi mai darnic cu sătmărenii decât azi, iar temperatura maximă în timpul zilei va urca până la 10 grade, în unele locuri chiar și mai mult. Și noaptea de joi spre vineri va fi una frumoasă, cu temperaturi de 6 grade spre dimineață. Vineri, cerul va fi destul de înnorat la Satu Mare, însă mercurul în termometre va urca până la 8-9 grade. 

În week-end, însă, se răcește puțin. Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă temperatura minimă va fi de 2 grade, iar sâmbătă sătmărenii vor avea parte de un soare cu dinți, iar mercurul în termometre se va încăpățâna și nu va urca mai mult de 5 grade. Frig va fi și în noaptea de sâmbătă spre duminică (minus un grad), iar duminică la ziua vor fi înregistrate 5-6 grade. 

În prima parte a săptămânii viitoare temperaturile vor crește constat. Astfel, luni vor fi 6 grade, marți și miercuri 11 grade. Joi și vineri temperaturile vor scădea puțin, dar nu mai jos 8-9 grade. 

În tot acest interval de timp sătmărenii vor avea parte de soare, a cărui față rar va fi acoperit de nori, iar șansele de precipitații sunt minime, aproape ”zero”. 

Un comentariu

  1. Nicu Răspunde

    dupa o iarna atat de grea era si cazul sa fie in sfarsit cald 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.