Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Ziua a treia de protest. Cel mai puternic miting din Satu Mare (FOTO)

protest satu mare (20)Cel mai puternic protest din ultimii ani a avut loc vineri seara în municipiul Satu Mare. Peste 1.500 de persoane, poate chiar către 2.000 s-au aduat la un moment dat să transmită un mesaj guvernanţilor, celor de la PSD şi ALDE, după ce au adoptat, noaptea, pe ascuns, modificările la codurile penale.

Au fost câteva sute când s-au adunat în pasajul Corneliu Coposu, iar în faţa sediului PSD au ajuns la 1.000. De aici au mers pe str. Ştefan cel Mare înspre Tribunal, numărul fiind tot mai mare. Pe parcurs s-au adunat tot mai mulţi. De la Tribunal coloana a luat-o pe str. Horea, pe b-dul Brătianu până la Muzeu, p b-dul Lucaciu, pe str. 1 Decembrie 1918, pe str. Gheoghe Lazăr şi pe str. Cuza Vodă, oprindu-se la sediul ALDE.

La un moment dat, protestatarii au fost atât de numeroşi încât primii din coloană erau la sediul ALDE şi cei din urmă erau în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean. De aici, urmând traseul spre Prefectură, au început să se împuţineze. Cu toate acestea, coloana se întindea de dincolo de magazinul Someşul până aproape de Casa Albă.

Prezentăm imaginile de astăzi, care sunt cea mai bună dovadă a atmosferei mitingului de astăzi.

16 comentarii

  1. Puie msd Răspunde

    M..e pdl!!!

    • oli Răspunde

      Cred ca si in PSD sunt oameni capabili si onesti, acestia trebuie sa iasa in fata si sa conduca partidul, penalii sa fie inlaturati.

      Nu trebuie culpabilizati toti PSD-istii sau votantii lor, trebuie atrasi si ei la proteste ca este interesul tuturor ca acest OUG cu dedicatie sa fie abrogata.

      Fara jigniri!

  2. alina Răspunde

    Plin de PdlISTI care au tăiat pensii și salarii niște găinar.

    • Dac Răspunde

      Alina esti la ciclu si nu stim noi? Daga, prefr sa-mi mai taie inca o data din salariu, decat sa stiu ca un infractor amnistiat, ar putea sa te violeze pe tine si pe fica ta dupa colt, si sa nu te ajute nimeni…..Ce zici? Am facut cu tine o lectie de democratie, sau nu ai intele nimic din tot ceea ce se intampla in ultimile zile. Si ca o ultima recomantare, ca si (pedelist), mai schimba draga canalul si arde (alhmanahele) ca sunt (bullshit) invechite, si pune mana pe carte, poate te salvezi!!! Te astept duminica draga mea am sati trag cu ochiul ca sa ma recunosti.

      • Dac Răspunde

        Alinito, daca imi zici si cate greseli gramaticale am, promit solemn in fata dumnezeului tau, Dreagna, ca te iau de sotie.

  3. imgod Răspunde

    jos ciuma rosie !
    si toate hoardele de la PSD !
    bravo celor care au iesit in strada toata stima si respectul !!!

  4. costica Răspunde

    Jumate pnlisti si jumate galeria lui olimpia
    Mare fâs, marele mars din satmar
    cand va va lua dna pe cativa dintre multime atunci sa vedem cum va vor tremura grisinele si o sa va doriti gratierea cu ardoare

    • Fu2 10gura Răspunde

      un prost

    • imgod Răspunde

      costica aloOOO PSD … te-o trimis draqnea manca-i-ai coda

    • Phlorin Răspunde

      Aveti sansa sa iesiti si voi in strada, sa sprijiniti cel mai bun guvern al Romaniei [cum spune olguta a voastra (era a lui vadim pana acum cativa ani)]. S-a inceput cu strangeri de semnaturi, acum aveti 33.000. Imi vine sa rad gandind ce debitateaza in continuare bravii ostasi ai lui dragnea (toti penalii). De ce promiteti una si faceti alta? De ce atata graba sa modificam Codul Penal? Daca le este friCA Celor din administratia publica locala centrala sa isi faca treaba de ce aflam doar acum ca ar fi probleme? De ce nu s-a discutat? De ce nu se cauta solutii normale? Ah, pentru ca aceste probleme nu exista. Si atunci ma intreb, tu ce plm vrei?

  5. Dab Răspunde

    BRAVO COSTICĂ !!!!!!!!!!!!!!!

  6. alina Răspunde

    Mai puneți poftan-cui Dac

  7. Eu Răspunde

    Sper ca mu scapa IPS Teodosie ca apoi scapa toti cre…tinii!
    Ue te judeca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.