Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

Accident grav în Satu Mare. Un șofer a ajuns la spital (FOTO)

accident3Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea gravă a unui șofer, s-a produs azi, în jurul orei 12.00, în cartierul Carpați II, la intersecția dintre străzile Ganea și Bârgăului. 

Șoferul în vârstă de 72 de ani a unui autoturism VW Polo, care circula pe strada Bârgăului, nu a acordat prioritate unui VW Golf condus de o tânără, în vârstă de 21 de ani, din satu Mare, care circula regulamentar pe strada Ganea, astfel că cele două mașini s-au ciocnit. 

În urma impactului, șoferul autoturismului VW Polo a fost rănit, impactul fiind chiar în partea stângă a mașinii pe care o conducea. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru investigații medicale suplimentare. De asemenea, și femeia aflat la volanul autoturismului VW Golf a fost dusă la spital pentru a i se preleva sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Un comentariu

  1. Canigula Răspunde

    Nu e nici primul nici ultimul accident din aceasta intersectie si din acest cartier, mai ales atata timp cat nu se va reglementa si respecta interzicerea parcarii pana in intersectie, obturandu-se uneori complet vizibilitatea si obligand soferul care are cedeaza trecerea sau stop sa patrunda pana in mijlocul intersectiei pentru a se putea asigura, caz in care poti fi tamponat foarte usor de catre cei care circula pe drumul cu prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.