Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Accident produs de un șofer beat. A refuzat testarea

beatUn accident soldat cu pagube materiale a fost produs de un șofer beat. În data de 16.03.2017,  în jurul orei  22.40, polițiștii din cadru Poliției Oraș Ardud,  au fost sesizați telefonic prin SNUAU 112,  de către un bărbat din localitatea Solduba, județul Satu Mare, cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul care se afla parcat în fața locuinței.

O  patrulă formată din  polițiști de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Beltiug și din cadrul Poliției Orașului Ardud, s-au  deplasat la fața locului și au stabilit faptul că un sătmărean de 40 de ani, care a condus autoturismul pe strada Principală din localitatea Solduba, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat în coliziune cu autoturismul persoanei reclamante.

La efectuarea controlului, polițiștii au constatat faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului, emana un miros pregnant de alcool. Cel în cauză a refuzat testarea cu aparatul etilotest, de asemenea a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.