Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bătaie într-un club din Carei. Victima a ajuns la spital

bataie gherta micaBătaie într-un club din Carei, județul Satu Mare, victima ajungând la spital. În noaptea de duminică, o patrulă de jandarmerie, aflată în serviciu în municipiul Carei, a fost sesizată despre faptul că un tânăr care se afla într-o sală de evenimente de pe strada Someş din municipiul Carei a fost agresat de către o persoană de sex masculin.

Ajunsă la faţa locului, patrula a identificat persoana agresată şi a constatat faptul că aceasta prezenta urme de lovituri în zona capului fapt pentru care a luat măsuri pentru  transportarea acesteia la secţia primiri urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Carei pentru acordare de îngrijiri medicale.

Semnalmentele agresorului oferite oamenilor legii de către victimă, au uşurat misiunea jandarmilor care în timp foarte scurt au identificat agresorul în persoana lui C.P., de 21 de ani din Carei. După verificările efectuate la faţa locului jandarmii au stabilit că numitul C. P., pe fondul unor discuţii a încercat să-l lovească pe reclamant cu o sticlă în cap, dar acesta din urmă a barat lovitura după care agresorul a lovit victima cu pumnul în maxilar, iar aceasta  s-a lovit cu capul de perete

În urma îngrijirilor medicale acordate de personalul medical din cadrul secţiei primiri urgenţe, tânărul agresat a fost diagnosticat cu „plagă contuză regiunea scalpului, paretooccipitală stângă, prin agresiune fizică”, victima rămânând sub supraveghere la secţia primiri urgenţe.

Agresorul a fost invitat şi condus la sediul Grupei de Jandarmi Carei, unde pe numele acestuia au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală, fiind susceptibil de comiterea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe.

sursa: IJJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.