Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

BMW X6 furat din Italia, descoperit la Negreşti. La volan se afla o femeie (FOTO)

bmw1Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negreşti Oaş au depistat o femeie din Satu-Mare care conducea un autoturism marca BMW X6, în valoare de 180.000 lei, ce figura ca fiind furat din Italia.

În data de 14 martie a.c., ora 09.00, un echipaj mobil de la Sectorul PF Negreşti Oaş, județul Satu Mare, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe raza localităţii Negreşti Oaş, un autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Franţa, condus de Maria C., de 54 ani, domiciliată pe raza judeţului Satu Mare.

Având suspiciuni cu privire la provenienţa autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în bazele de date Interpol, în urma cărora au constatat că mașina, fabricată în anul 2008, figura ca fiind declarată furată, alertă introdusă de către autorităţile din Italia.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul, în valoare de 180.000 de lei (40.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.