Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Consilieri PSD dintr-o comună sătmăreană, ”executați” de la județ

psdDoi consilieri PSD dintr-o comună din județul Satu Mare au fost ”executați” de conducerea partidului la nivel județean. Este vorba despre Vasile Rus și Gheorghe Isac, consilieri PSD în comuna Călinești-Oaș. 

Potrivit hotărârii nr. 21 din 24 februarie, cei doi au fost excluși din PSD Satu Mare de Biroul Permanent Județean la propunerea Organizației Locale Călinești-Oaș. Cei doi sunt acuzați că au adus deservicii Partidului Social Democrat prin votarea pentru funcția de viceprimar al comunei a unui consilier PNL. 

Primarul comunei Călinești-Oaș, Dinu Birtoc, afirmă că, de fapt, în total, au fost ”executați” în acest fel patru consilieri locali PSD. 

”Asa au fost executati 4 consilieri locali PSD in mai putin de 8 luni de la depunerea juramantului .Primul pe lista excluderi a fost Gavrau Florin din satul Lechinta. Urmatorul Rus Mihai, din satul Coca. Acum Rus Vasile si Isac Gheorghe din Calinesti. Aceștia au votat proiecte pentru dezvoltarea comunei si au primit drept rasplata EXCLUDEREA”, se arată într-o postare făcute de Dinu Birtoc pe contul său de Facebook. 

decizie

3 comentarii

  1. dan daniel Răspunde

    doar dezbinare si trucari de licitatii stie noua conducere a PSD cu taurul ciocan in frunte care este meserias la trantit licitatii cu gasca de la Cluj, Rus, Florisal, PUscas /// da bine a si

  2. Alin Dura Răspunde

    O hotarare agramata!!! Analfabeti! Ciuma rosie!

  3. figaro Răspunde

    Asta da… comentam o postare pe facebook de-a lu’ Dinu. Pai ce ati vrea dl. primar? Inteleg ca au votat proiecte pentru dezvoltarea comunei… bravo lor, de aceea sunt acolo… insa pe de alta parte ei sunt acolo consilieri locali PSD, nu PNL, dl. primar si daca uita acest aspect, exact excluderea o primesc… hai sa nu ne facem ca nu intelegem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.