Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Cratere ca pe Lună pe unul dintre drumurile din județ. Peisaj selenar (FOTO)

drum geluLa felul în care arată în aceste momente, un drum din județul Satu Mare prezintă un adevărat peisaj selenar. Este vorba despre Drumul Județean Mădăras – Tășnad, porțiunea Mădăras – Gelu.

Pe acest tronson de drum craterele sunt exact ca și ăe lună, respectând proporțiile, iar cei care călătoresc zilnic pe acest drum s-au cam săturat.

”Arată exact ca pe lună. Craterele sunt la fel de mari. Din păcate nimeni nu face nimic. Nu se mai poate! Trebuie făcut ceva!”, spune unul dintre ei. 

”Parcă sunt arăturile adânci de toamnă. Aici ne distrugem mașinile. Cine ne plătește aceste daune”, spune un altul. 

”Putem face ceva: să blocăm drumul, să vină televiziunile, presa sătmăreană…”, spune un altul. 

Ceea ce se întâmplă cu acest tronson de drum este de domeniul fantasticului. Amplasamentul pentru începerea lucrărilor a fost predat, încă de fosta conducere a Consiliului Județean, în data de 12 mai. În condițiile în care erau deja alocați bani, lucrările putea începe încă de pe atunci. 

În fapt, a fost frezat drumul de la Mădăras până la sensul giratoriu dintre Gelu și Terebești, si au fost reabilitați circa 5 km de la Tășnad până la Cig. În rest nimic. Acum, la ieșirea din iarnă drumul s-a stricat și mai tare. 

În aceste condiții, locuitorii din Gelu și din Mădăras au ajuns la capătul răbdări și solicită să se facă ceva pentru reabilitarea acestui drum. Cel puțin să fie plombate craterele până vine reabilitarea integrală. 

Ei amenință că dacă nimeni nu-i bagă în seamă vor recurge și la măsuri mai radicale și nu este exclusă o acțiune de protest prin care să fie blocat drumul. 

 

Un comentariu

  1. Costica Răspunde

    Traiasca primarii din zona respectiva. Pe primarita din Terebesti o doare in … de starea drumului. Ea si domnul consilier judetean merg la Satu Mare prin padure pe la Doba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.