Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

DSP Satu Mare are director nou

macrina mihai director DSP Satu MareDirecţia de Sănătate Pubică (DSP) Satu Mare are începând de marţi, 28 februarie, un nou director interimar în persoana dr. Mihai Macrina. Ordinul de numire a fost transmis DSP Satu Mare, aceasta urmând să ocupe interimatul până în luna aprilie când va avea loc concursul pentru postul de director.

Macrina Mihai a ocupat funcţia de inspector pe unităţi sanitare în cadrul aceleiaşi instituţii.

Fostul director interimar, Marius Meghişan, a revenit la postul său, de director executiv adjunct economic.

26 comentarii

  1. andy Răspunde

    Sotia marelui om de afaceri penal Mihai Mihai, bine cunoscut dupa tepele trase bancilor, si nu numai. Bravo PSD !!! Astia va reprezinta.

  2. HUGO Răspunde

    trist dar adevarat, cand incepe sa se faca treaba cum trebuie, cand se fac controale reale, cand se dau amenzi pe bune, se fac schimbari, un fapt tipic PSD, care promoveaza doar penali care sa scape alti penali de amenzi/controale, etc. Ciuma rosie revine in forta din pacate pe toate planurile 🙁

  3. emil Răspunde

    Osenii conduc Satmaru! Mana dreapta a lui Cojoc( in manarii)si alui Govor. Domnul Les e multumit.

  4. Mihai B Răspunde

    cu adevarat PENALA toata treaba asta. o pocaita pe care nu o recomanda nimic, decat faptul ca e “sora” cu Les ( si nu numai)

  5. matroz Răspunde

    @mai frate,dar asta ce mai e?Daca stiti spuneti cu subiect si predicat,daca nu taca-va gura aia urat mirositoare.Nu stim decat sa acuzam,cu sau fara rost si inteles.Inafara ca ii pocaita-cum zice secta rezist-ce aveti cu doctorita?

    • Canigula Răspunde

      Poti sa ne spui unde a profesat stimabila doftorita?
      Poate doar ceva incizii adanci in bugetul celor tepuiti de maestrul Mihaita Mihai. Poti sa-mi spui macar cateva lucruri care ar recomanda-o pe femeia asta in functia de director??
      Incearca…..macar unul spune-ne….hai !!

      • Bilko Răspunde

        Da’ pe psihoticul ala dinainte, ce kkt al recomanda, in afara de a fi procesoman amestecator de kkt?!

        • Pop Ioan Răspunde

          L-a recomandat carnetul de partid.Era PDL-ist de baza care s-a travestit in PNL-ist in momentul optim.Cred ca este destula recomandarea.

          • dsp-ist

            PDL-ist sau PNL-ist, a fost singurul director competent pe care l-a avut vreodata dsp-u care si-a facut treaba, restul au fost doar de decor. cei care comentati probabil sunteti angajatii aia pe care i-a pus la lucru real, ca doamne ce va mai placea odihna la locul de munca…

          • Ciudatu'

            Autoreclama, cea mai buna reclama! Sa te lauzi singur?! Da de gandit…

  6. GianMariaVolonte Răspunde

    Bine că la schimbat pe escrocul ăla de Meghisan,un impertinent

  7. casian Răspunde

    Sa vedem daca mai are cineva curaj (psdistii) sa intervina intrun examen. Pe Cojoc nu lau putut ajuta. Poate nu se mai tem de DNA si nevasta lui Mihaita Mihai ajunge totusi director.

  8. Haiduc Răspunde

    de ce nu ati lasat poza intreaga sa se vada cine e sotul doamnei director? sunt sigur ca il stie tot satmaru. numirea pocaitei = bucuria excrocilor

  9. vali Răspunde

    Ma bucur ca s-a reparat o mare greseala la nivelul DSP Satu Mare,eliminand un personaj care era de fapt o rusine a judetului.Cum sa promovezi un asemenea individ pe post de director DSP care sa coordoneze activitatea medicala a judetului cand personajul in cauza a fost dat afara din 5 locuri?.Mi-a fost coleg la renumita facultate Vasile Goldis din Satu Mare ,un individ fara educatie calcand in picioare orice numai sa parvina (chiar si propria familie) un individ despre care imi este rusine sa comentez caracterul lui.Ma mir ca nu sa inscris in UDMR pentru ca numele lui provine din cuvantul maghiar “MEGIS”.Ar fi interesant sa verifice curtea de conturi ce cheltuieli ilegale a facut in cele 3 luni de cand a devenit rusinea judetului,cheltuieli pentru confortul lui in biroul personal si in biroul unor tinere care cad destul de des pe spate in prezenta lui.Oare acest personaj va veni vreodata la ora 8 la servicu si va sta minimum 8 ore de munca?Oare va veni un director la DSP care sa-i dea un sut in cur sa zboare acolo unde ii este locul oamenilor care murdaresc tot ce ating?.Si-a mutat in cele 3 luni toti oamenii care puteau vedea mizeriile pe care lea facut acest om.Asteptam PDL-ul sa renasca sa mearga acolo sa devina stindardul indolentei, nesimtirii si a obrazniciei crase care sa instalat in defuntul PNL.Doamna director Macrina Mihai sa credeti in continuare in Bunul Dumnezeu care va protejeaza si lasati sa moara fiecare pasare pe limba ei.Va dorim succes deplin!

    • Eu din sm Răspunde

      esti frustrat/frustrata! a fost singurul care a facut treaba, si vede clar ca a deranjat pe multi penali, care acuma se bucura

  10. adevarul Răspunde

    sa o cunoastem mai bine pe noua doamna director, mai exact pe sotul acesteia, excrocul si teparul Mihai Mihaita:

    http://portal.just.ro/296/SitePages/dosar.aspx?id_inst=296&id_dosar=29600000000134513

  11. dsp Răspunde

    frustrarea unora atinge cote maxime, articolul nici macar nu e despre meghisan si voi tot despre el vorbiti, groaznic v-a putut deranja pe unii, tipic la romani, cand cineva face ordine nu e bun, vreti pe cineva care sa taca sa va lase sa va faceti jocurile murdare, speram ca asta nu va dura mult

  12. Kong Răspunde

    Nu-ti fa iluzii!

  13. oprea Răspunde

    Daca tot vorbim de dosare: http://portal.just.ro/296/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=29600000000123925&id_inst=296

    Imaculatul ex director, Meghisan…

  14. marin Răspunde

    Numirea domamnei Macrina Mihai este foarte potrivita pentru DSP Satu Mare. O familie frumoasa, calauzita de valori inalte, este ceea ce are nevoie orasul nostu. Lucrurile incep sa se aseze si la Satu Mare. Felicitari PSD!

  15. dinu Răspunde

    In ciuda barfitorilorlor de aici, doamna Mihai Macrina, directorul Dsp nu stia nimic despre afacerile sotului. E de buna credinta.

  16. Doru Răspunde

    Ma surprinde atitudinea unor ateisti ca doamna Dr.Macrina Matei crede in bunul Dumnezeu.Nu stiam ca e o rusine sa fii generos,sa fi om al pacii si sa-ti iubesti semenii.Asta este doamna director Macrina Matei.Opusul domniei sale este acest Megis ,care era stapan pe mosia lui taicasau si devenise singurul om care detinea adevarul -era jurist -era medic-era igienist,intr-un cuvant de toate,numai problemele economice ,bunul simt ,masura si respectul erau departe de acest ins care a avut senzatia ca cu el incepe si se sfarseste lumea.Asa sunt oamnenii marunti fara valoare.

  17. Ateu Răspunde

    la capitolul iubitul semenilor sta cat se poate de prost. sa dai tepe inseamna semenilor inseamna sa fii generos,sa fi om al pacii si sa-ti iubesti semenii?! mai informati-va inainte de a debita prostii din acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.