Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Gest impresionant. Familia din Pomi, ajutată de niște polițiști

gest pomiGestul impresioant al unor polițiști care nici măcar nu sunt din județul Satu Mare. Profund impresionaţi de condiţiile vitrege în care trăiesc 10 copilaşi din localitatea Pomi, judeţul Satu Mare, poliţiştii sigheteni „şi-au depăşit raza de competenţă” pentru a-şi duce o nouă misiune caritabilă la îndeplinire.

Considerând că fiecare zi poate fi un bun prilej pentru a aduce zâmbete pe feţele celor încercaţi de viaţă, poliţiştii „s-au înarmat” cu lucruri de strictă necesitate, alimente şi dulciuri şi au vizitat familia greu încercată din localitatea Pomi, care în luna februarie a acestui an și-a pierdut pe cel mai mic dintre copii într-un incendiu care le-a distrus locuinţa.

“Tichetele primite, la care s-a adăugat şi contribuţia benevolă a poliţiştilor, au fost folosite pentru achiziţionarea de bunuri alimentare. Familia vizitată a fost impresionată şi a mulţumit poliţiştilor maramureşeni pentru gestul lor”, au arătat reprezentanţii IPJ Maramureş.

„Misiunea” din localitatea Pomi a fost o continuare a activităţilor de săptămâna trecută când mai mulţi poliţişti sigheteni au donat sânge, cu speranţa salvării de vieţi omeneşti.

Sursa: infomm.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.