Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Incendii la Beltiug și Ardud. Pompierii au intervenit rapid

incendiuLa acest sfârșit de săptămână, pompierii de la ISU Satu Mare au intervenit promt pentru a stinge două incendii produse în județ. 

Primul incendiu, produs în data de 24.03. a.c., în Beltiug a afectat aproximativ 2,5 ha plantaţie regenerare naturală şi circa 10 ha de vegetaţie uscată, astfel că a fost necesară intervenţia pompierilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru localizarea şi lichidarea focului în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Beltiug, respectiv cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Socond. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu.

În cursul acestei nopţi, 27.03 a.c., în jurul orei 00:34 pompierii sătmăreni împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ardud au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperişul unei case de locuit din localitatea Ardud. Forţele de intervenţie au localizat şi lichidat incendiul cu promptitudine, împiedicând astfel propagarea acestuia.

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de coşul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului au ars: materialul lemons din structura  acoperişului, tavanul din scândură pe o suprafaţă aproximativă de 100 m2  şi s-au degradat elemente de mobilier situate în bucătăria imobilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.