Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

A leșinat în sala de judecată. Victima, acuzată de tentativă de omor

tribunal3Caz mai puțin obișnuit la Tribunalul Satu Mare. În timp ce era audiat de judecători, un inculpat în vârstă de 23 de ani, judecat de tentativă de omor, a leșinat chiar în sala de judecată.

Judecătorul a suspendat ședința și a solicitat intervenția Ambulanței. Ajunși la fața locului, echipajul Ambulanței i-au acordat victimei primul ajutor la fața locului. Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean, Lucian Tarța, a declarat pentru PortalSM că este vorba despre o lipotimie.

”A fost vorba despre un leșin. Când echipajul Ambulanței a ajuns la fața locului, victima avea semne vitale. După ce i s-a acordat primul ajutor, victima a fost transportată la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare”, a precizat Lucian Tarța. 

Potrivit unor surse, victima, Cosmin A, cercetat în arest preventiv pentru tentativă de omor, a primit ajutor medical de specialitate încă din faza urmăririi penale, acuzând probleme de acest gen încă de anul trecut.

Pe de altă parte, este cunoscut faptul că mulți inculpați recurg la tot felul de tertipuri atunci când sunt audiați de judecători, mimând leșinul, sperând că în acest fel îi va impresiona pe magistrați. 

Un comentariu

  1. Ionuţ Răspunde

    Victima leşinului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.