Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Poliția e în grevă, dar nu doarme. Captură importantă de alcool la Satu Mare

alcoolChiar dacă nu prea aplică amenzi, fiind în grevă, poliţiştii sătmăreni nu dorm. O echipă formată din ag. şef adj. Benchiş Antim şi ag. şef adj. Csajkos Vasile din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare a depistat un bărbat care transporta ilegal peste 300 de litri de alcool, deşi avea permisul suspendat.

În data de 19.03.2017, în jurul orei 20.10, patrula de ordine și siguranță publică a oprit în trafic pentru control, un autoturism care avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii. La volan a fost identificat un bărbat de 31 de ani din Satu Mare, despre care s-a constatat că are dreptul de a conduce vehicule suspendat, iar la controlul autoturismului, au fost găsite 16 recipiente de plastic a câte 20 de litri fiecare, care conțineau lichid cu miros pregnant de alcool.

Pentru infracțiunea rutieră, celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, iar pentru marfa transportată, cercetările vor fi continuate de către polițiștii de investigare a criminalității economice, respectiv pentru deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.