Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Poliţia şi-a sfinţit noul sediu. Lucrările au durat 10 ani (FOTO)

sfintire sediu politie satu mare (5)Sediul Poliţiei de pe str. Mihai Viteazu a fost inaugurat astăzi în prezenţa unor delegaţii străine sosite la Satu Mare pentru aniversarea Zilei Poliţiei Române. La eveniment au fost prezenţi  şeful IPJ Satu Mare, Alin Haniş, prefectul Darius Filip, şefi de servicii şi birouri din Poliţie, dar foşti comandanţi ai IPJ Satu Mare ca au fost implicaţi în acest proiect.

Slujba religioasă a fost oficiată de preoţii Cristian Silaghi şi Cristian Boloş.

Lucrările de reabilitare a acestei clădiri au început în anul 2007, dar s-au tot oprit pe parcurs, fiind finalizate de abia la finalul anului trecut, la 10 ani de la demarare. Clădirea este un monument de arhitectură şi a fost construită în anul 1909 cu destinaţia de unitate bancară. De abia în anul 2002 Banca Naţională a României a transferat-o către IPJ Satu Mare, care în anul următor a şi început proiectul tehnic. Valoarea totală a lucrărilor este de 4,6 milioane lei, sumă ce a venit în tranşe pe parcursul celor 10 ani.

Prin această modernizare, IPJ Satu Mare a rezolvat deficitul de spaţii, acum poliţiştii desfăşurându-şi aici activitatea în condiţii optime.

4 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Asa se explica suspendarea interdictiei la stanga de pe Mileniului….ca doar pt nevasta lui Stef nu se facea atata zarva… . Dar mai sunt militieni care vor o scurtatura …

  2. Unu' Răspunde

    Mă da’ ce fețe posomorâte au majoritatea cashetarilor …
    Parcă ar fi la parastas …
    Probabil trebuia schimbat DJ-ul!

  3. Îl put Răspunde

    Ce corupti sunt tinerei de la rutiera super su au sediu nou.

  4. Belafonte Răspunde

    Cat la suta sunt integri si cati primescc DARURI de la babalaci percam Mircea Govor ca sa inchida ochii la dosare? Sunt curiosssisssisssima (extreem de curiosa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.