Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Poliţiştii fac procese verbale, sătmărenii mulţumesc (FOTO/VIDEO)

amenzi politia satu mare (3)Poliţiştii fac procese verbale în judeţul Satu Mare, iar sătmărenii sancţionaţi le mulţumesc. Acest lucru se întâmplă datorită acţiunilor de protest ale polițiștilor. Astfel de cazuri s-au întâmplat chiar pe str. Mihai Viteazu, în faţa sediului Poliţiei Municipiului Satu Mare, în timpul protestului poliţiştilor sindicalişti.

Colegii lor  de la Rutieră au întocmit procese verbale şoferilor care au parcat pe interzis. Unii dintre conducătorii auto, chiar dacă au fost supăraţi la început că vor primi o amendă, în cele din urmă au mulţumit când au văzut să în loc de sumă, agenţii au trecut pr procesul verbal Avertisment.

După cum am anunţat, pe perioada protestelor la nivel naţional, poliţiştii s-au hototărât să aplice avertismente în loc de amenzi.

 Atenţie însă, nu scăpaţi de dosare penale sau de puncte în cazul şoferilor. Sancţiunile se constată, se aplică, procesele verbale se întocmesc, doar că în loc de amendă primiţi un avertisment. Această măsură este luată de aproape toţi poliţiştii din Satu Mare. Mai pot exista însă şi excepţii.

La ultima întâlnire de la Bucureşti, sindicaliştii din Poliţie au ieşit nemulţumiţi de la întâlnirea cu ministrul de Interne, Carmen Dan, care le-a promis o mărire de salariu între 100 şi 300 de lei, din luna aprilie. Sindicaliştii cer ca salariul să le fie calculat la nivelul actual al salariului minim, nu la cel din 2009.

 

4 comentarii

  1. Îl put Răspunde

    Mancavar uliu de corupti niste turbati nu le ajunge salariulu de 4000 de lei in mana mai vor inca 2000 si nu fac nimica toata ziua.

  2. Unu Răspunde

    S o mănânce pe mata uliul gainilor iar poate mata castiga atata pe corso din prostituție sau nu poate plati amenzile date de polițiști sau jandarmi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.