Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Scandal în noaptea accidentului mortal de la Negrești. Ambulanțierii, amenințați

negrestiCu toate că încercau din răsputeri să salveze viața tânărului rămas încarcerat în urma teribilului accident produs sâmbătă noaptea la Negrești-Oaș, cadele medicale de pe ambulanță au fost tot timpul obstrucționate și amenințate de rudele și cunoscuții acestuia. 

”Echipajul ambulanței a fost prezent la locul solicitării în două minute de la inchiderea apelului, fiind cel mai apropiat echipaj de locul accidentului. Unul din pacienti a fost gasit incarcerat si in stop respirator, astfel că a necesitat protezarea caii aeriene si ventilatie cu balon inainte de a fi eliberat dintre fiarele contorsionate.

Dupa descarcerare a fost transportat cu manevre de resuscitare in curs la  Spitalul Orășenesc Negresti Oaș, fiind predat echipei de garda. In tot acest  timp, echipajul Ambulanței a fost obstructionat si amenintat de catre cunoscutii victimei care se deplasau pe acelasi traseu si au oprit la locul accidentului, unde au devenit foarte ostili si agresivi. Scandalul s-a mutat apoi la camera de garda a Spitalului Negresti fiind nevoie de prezența foțelor de ordine pentru calmarea situatiei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Satu Mare. 

Un comentariu

  1. Marusca rusca Răspunde

    Nu cumva era linie dubla continua? Oare cele cu rochii lungi si pestrite cine ierau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.