Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Shhaideh: Taxa suplimentară de salubrizare nu trebuie plătită de populaţie

sevil shaiddeh satu mare (34)Vicepremierul României, Sevil Shhaideh, a declarat astăzi primarilor din judeţ că taxa specială de salubrizare introdusă de la începutul acestui an nu trebuie plătită de populaţie. Aceasta a explicat, la întâlnirea de lucru cu primarii din Satu Mare, că taxa este o penalizare pentru operatorul economic și nu pentru cetățean.

Ea a cerut punctul de vedere al primarilor cu privire la acest aspect, pentru ca problema taxei de 80 de lei/tonă să fie clarificată cât mai urgent posibil.

Amintim că recent, Consiliul Local Satu Mare a votat ca taxa de salubritate să fie plătită de sătmăreni, în locul firmei de salubrizare. Proiectula fost votat de consilierii UDMR-PNL.

10 comentarii

  1. un cetatean Răspunde

    Jaf la drumu mare

  2. jonel Răspunde

    Tovarăşu Albu şi cei care au votat, aşteptăm DEMISIA.

  3. sm Răspunde

    Catre Dm Maskulik si UDMR-PNL

    Taxa suplimentară de salubrizare nu trebuie plătită de catre populaţie!!!

  4. tenismanu Răspunde

    măsculică ,ressler si albu tic , tac

  5. Alt Satmarean Răspunde

    Cine au stabilit? Nu cei care tăiau salariile? Atât stiu sa facă!!!!! Nu mai iese nimeni în stradă???????? Nu mai…Rezista probabil! Rușine! Jos taxa si demisia din consiliu toți cei care au votat. Pe cine reprezentați?

  6. Reszler Răspunde

    Ressler,acuma de ce nu iesi sa-ti justifici votul?Din pacate asa cum am mai spus si tinerii intrati in politica sunt niste nimicuri.Partidul dicteaza,ei esxecuta.Asa ca…ressler junior ,mai bine taci ,ca oricum esti penibil!!!

  7. sorin Răspunde

    Va vine sa credeti?? Pana si postarea lui Ressler in care isi justifica votul a disparut! Probabil a sters-o! Ce rusine pentru un om tanar!

    • Pop razvan Răspunde

      Mai Sorine , le ai pe toate , de la partid , cine cu cine , dar esti un frustrat cu pseudonim !

  8. Xpert Răspunde

    consilierii sătmăreni în general au probleme mari cu interpretarea legilor în vigoare, la fel ca și cazul contractului de concesiune cu BENY ALEX,de ce nu reziliază contractul unilateral, ce mai așteaptă oare să treacă cei 49 de ani ca să vadă dacă termină de tot beni investiția???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.