Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Și-au făcut singuri curat în fața blocului. N-au mai așteptat Florisalul (FOTO)

curatenie2Două familii dint-un bloc de pe bulevardul Independenței din Micro 17 nu au mai așteptat până ce vor veni cei de la Florisal și și-au făcut singuri curat în fața blocului.

Au dat cu mătura și au adunat mizeria de pe carsoabilul, de pe trotuar dar și de pe spațiul verde. Au strâns frunzele care au rămas din toamnă, iar final s-au putut bucura de rodul muncii lor. 

Mai mult decât atât, a doua zi, vecini de la cealaltă scară au ieșit și ei la curățenie în fața blocului. 

Este un exemplu demn de urmat și ar trebui ca toți sătmărenii să iasă să facă curat în zona în care locuiesc în Satu Mare, cu atât ai mult cu cât, odată cu munca fizică, facem și mișcare. 

6 comentarii

  1. jonel Răspunde

    Da bine le ştii măi, ai pus vreodată mâna pe mătură, şi lopată ?? dar pe coasă? coasă, nu motocoasă. Multă lume a curaţat şi curăţă în faţa casei, taie iarba, mătură trotuarul (dacă îl are corespunzător), DAR, oare merită ??? Este domeniu PUBLIC, dacă voi pune pavaj în faţa curţii pe trotuar, voi fi amendat, dacă pun zăpada în şanţ voi fi amendat, dacă astup groapa pe asfaltul din faţa casei, voi fi amendat. Fiind domeniu public oare cine are atribuţii??? Mă laşi mă …..

  2. Csaba Răspunde

    Correct IAR cand Le pui in pubela CE ai adunat de pe trotuar si marginea carosabiului cei de LA florisal se revolta ca ai in pubela MOLOZ si nu vor s-a duca pubela

  3. satmarean Răspunde

    De acord cu Csaba!De nenumărate ori am făcut curățenie în fața blocului dar Florisalul refuză ducă gunoiul, cică ei duc doar gunoi menajer….și noi ce să facem cu gunoiul după ce facem curățenie în fața blocului?

  4. Satmarean Răspunde

    Inainte de 1989 in fiecare vinei era zi de curatenia orasului cu participarea locuitorior. Azi sa vin a altii sa ne faca curatenie.Noi facem murdarie.Tine de educatie.

  5. xmen Răspunde

    Vă rog să treceţi acolo şi astăzi să trageţi nişte poze după o zi. Nu de alta doar să surprindeţi gradul de “civilizaţie” al localnicilor. Altfel foarte lăudabil efortul locatarilor.

    • justin Răspunde

      asa este, faci slalom printre flecme si flacoane aruncate pe marginea drumului sa nu zicem de pungi de chips-uri, cultura generala in romania…cosurile de gunoi? le vandalizam!
      RUSINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.