Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Supraviețuitorul accidentului de la Homoroade, transferat la Baia Mare

ambulantaTânărul de 26 de ani, cel care a supraviețuit tragicului accident produs vineri seara la Homoroade, se află în stare foarte gravă și ieri a fost transferat de la Spitalul Județean de urgență Satu Mare la cel din Baia Mare. Cu toate că starea lui este deosebit de gravă, surse medicale susțin că are șanse să supraviețuiască.

Din nefericire, șoferul autoturismului în care se afla cei doi în momentul producerii accidentului, un tânăr de numai 19 ani, a decedat.
Conform unor surse judiciare, accidentul de la Homorodu de Mijloc s-a r fi produs din cauza vitezei la condițiile de drum, respectiv drum denivelat și cu gropi. Tânărul de 19 ani care se afla la volan, Abel Oprea, a pierdut controlul volanului încercând să evite niște gropi și a intrat într-un stâlp

În urma impactului extrem de puternic, cei doi tineri au fost aruncați din mașină. Victimele au fost duse la Unitatea de Primire Urgențe în stare foarte gravă, iar șoferul a decedat, rănile fiind extrem de grave. Este vorba Abel Oprea, din Homorodul de Sus, elev la Colegiul Național Gheorghe Dragoș din Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.