Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Un sătmărean şi-a dat foc în Micro 16. Era grav bolnav (FOTO)

piroman3Un sătmărean şi-a dat foc astăzi în cartierul Micro 16. Deocamdată nu se ştie din ce cauze, în scara unui bloc situat pe strada Brândușa, colț cu Bulevardul Muncii, și-a aprins hainele de pe el. Şi-a turnat benzină pe el şi a ars de viu. Se pare că este grav bolnav, avea dureri mari, și din această cauză ar fi dorit să se sinucidă.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Satu Mare și ale Inspectoratului de Poliție Judeţean Satu Mare.

După ce focul a fost stins, medicii SMURD i-au acordat bărbatului primul ajutor, au învelit victima în pansamente pentru arși, ce conţin gel calmant.

Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Poliția face cercetări pentru a vedea ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Bogdand. Acesta a venit la ușa surorii sale cu hainele îmbibate de benzină și și-a dat foc. S-a stropit cu benzină jos, în fața scării, acolo fiind găsit o canistră cu combustibil.

În urma gestului său, a suferit arsuri de gradul II și III pe 90% din corp. Unele părți ale corpului sunt carbonizate. 

Din informațiile pe care le deținem până în prezent, bărbatul ar suferi de o boală foarte gravă, incurabilă. Suferea de dureri mari, lucru ce l-a împins să recurgă la acest gest. 

În prezent este intubat la Spitalul Județean Satu Mare, dar șansele de supraviețuire sunt foarte mici. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.